Deathwing nærmer seg

Deathwing nærmer seg

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

For et stort antall mennesker har det verken vært Medal of Honor, Call of Duty: Black Ops eller Gran Turismo 5 som har vært markert i kalenderen for 2010. For mange er nemlig den kommende tilleggspakken for World of Warcraft, Cataclysm, den store spillutgivelsen for 2010. Og det er slettes ikke så rart, ettersom tilleggspakken tyder på å bli den største hittil, med god margin.

Ikke mange dagene gjenstår før tilleggspakken slippes 7. desember, noe som markeres med at den siste oppdateringen før tilleggspakken nå er utgitt. Oppdateringen har fått navnet The Shattering of Azeroth og har tydelig markert at Cataclysm er like rundt hjørnet: Oppdateringen har først og fremst medført betydelige endringer i Azeroths landskap takket være ankomsten av dragen Deathwing. I tillegg har oppdateringen tilføyd tusenvis av nye quests for spillere mellom erfaringsnivå én til seksti og endret på eksisterende quests for å "bedre flyten/overgangen mellom de forskjellige sonene".

I tillegg har oppdateringen naturligvis tilføyd titalls, om ikke hundrevis, av diverse endringer i spillet ellers. Hele listen av endringer kan leses her.

World of Warcraft: Cataclysm

Windows
Slippdato: 7. desember 2010
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen