Den slue vaskebjørnen stjeler igjen

Den slue vaskebjørnen stjeler igjen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Actionplattformspillet Sly Raccon var det første spillet i Sly-serien fra Sucker Punch. Hovedpersonen er vaskebjørnen Sly Cooper, som nedstammer fra flere generasjoner av berømte mestertyver.

Sly gjør selvsagt sitt ytterste for å forsvare familiens gode navn, rykte og rikdom, og får blant annet hjelp fra skilpadden Bentley og flodhesten Murray på sine mange, ulovlige oppdrag.

Serien så først dagens lys på Playstation 2 i 2002, og inkluderer for øyeblikket tre titler. Figurer fra spillet skal også gjøre en opptreden i Playstation Move Heroes, som ble annonsert under E3 i 2010.

En samleutgave med de tre PS2-spillene i HD blir tilgjengelig til Playstation 3 tidlig i desember. Samlingen inkluderer Sly Cooper, Sly 2: Band of Thieves og Sly 3: Honor Among Thieves, samt fire nye minispill som kan styres med Playstation Move-kontrolleren.

Samleutgaven er allerede ute i statene, og avduker en teaser til Sly 4 som kan låses opp underveis. Mange mener snutten er et åpenbart hint om et nytt spill i serien, mens Sucker Punch velger å understreke tittelen med et spørsmålstegn.

Den tegnefilmaktige stilen og dyrene med menneskelige trekk kan få en til tro at spillet er beregnet på de minste, men Sly er for barn i alle aldre. Hvis du ikke føler for å vente på PS3-samlingen og vinne alle troféene først, kan du se den korte traileren her.

(Kilde: Kotaku, Joystiq)

Sly 3: Honor Among Thieves

PS2
Slippdato: 16. november 2005
Sjanger: Plattform
Utvikler: Sucker Punch Productions
Utgiver: SCEE

Sly 2: Band of Thieves

PS2
Slippdato: 22. oktober 2004
Sjanger: Plattform
Utvikler: Sucker Punch Productions
Utgiver: SCEE

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen