Desert Rats vs. Afrika Korps

Desert Rats vs. Afrika Korps handler, som navnet tilsier, om andre verdenskrig i Nord-Afrika. Du kan spille både som aksemaktene og de allierte. I spillets to kampanjer følger du de to sidenes helter, britiske Lord Montgomery og tyske Erwin Rommel - to tidligere venner som nå er tvunget til å kjempe mot hverandre i det som tyskerne kalte en krig uten hat.

Spillet er et taktisk strategispill i sanntid, men med muligheten for å gi ordre mens spillet er pauset. Oppdragene varierer fra rekognoseringsoppdrag og eskorter til store beleiringer av festninger i ørkenen, og hver side kan ha over 30 enheter i kamp. Spillet inneholder mer enn 70 enheter per side, og du kan selv velge hva du vil ha med deg i kamp. Enhetene består av åtte spesialiserte soldater og syv ulike typer kjøretøy, og får erfaring etter hvert som du bruker dem i kamp.

Desert Rats vs. Afrika Korps er i full 3D, og skryter av realistisk og detaljert grafikk. Utviklerne er de samme som lagde Haegemonia: Legions of Iron, som var et av fjorårets peneste spill, så at de har teknologien og evnene til å lage god grafikk er det ingen tvil om. Lyden preges av det samme detaljnivået, og spillets 60 minutter med musikk er komponert av Ervin Nagy og BAFTA-vinneren Tamas Kreiner.

Demoen av dette lovende spillet er nå tilgjengelig. Den er på 166 MB, og kan lastes ned herfra:

Desert Rats vs. Afrika Korps

Windows
Slippdato: 26. mars 2004
Sjanger: Strategi
Utvikler: Digital Reality
Utgiver: Digital Jesters

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen