Design din egen plastgitar

Design din egen plastgitar

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er nå bekreftet at det nylig annonserte Guitar Hero: Warriors of Rock vil komme med noen høyst interessante instrumenter. Spesielt gitaren virker spennende.

Én av gitarene det vil være mulig å sette sammen.
Én av gitarene det vil være mulig å sette sammen.

Greia med de nye gitarene er at i alle fall en del av kroppen på gitaren, vil være utbyttbar. Alt av teknologisk innmat er denne gangen stappet inn i halsen på gitaren. Dette innebærer at man ifølge Activision vil kunne lage sin ganske unike gitar selv, ved å kombinere ulike deler.

En annen av gitarene.
En annen av gitarene.

Det er ikke vanskelig å se potensial for massiv melking her, kanskje vil Activision selge alle slags sinnssyke gitardeler løst.

Forhåpentligvis vil det være mulig å sette sammen legendariske gitarer som Fender Telecaster, Gibson SG eller kanskje også Explorer med disse delene. Uansett åpner dette for potensielt latterlig originale gitardesign.

Les også: Ville Cobain ha snudd seg i graven?
Les også: Guitar Hero 6 med natal-støtte
Les også: Anmeldelse av Guitar Hero 5


(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen