Detaljer om Final Fantasy XI

Som vi har nevnt tidligere vil den europeiske versjonen av Final Fantasy XI selges sammen med de to ekspansjonspakkene Rise of the Zilarth og Chains of Promathia. Vår versjon av spillet lanseres samtidig med at Chains of Promathia kommer på markedet i Nord Amerika og Japan, og den europeiske utgivelsesdatoen blir 16. september.

Ekspansjonspakken Chains of Promathia beskrives som et nytt kapittel i historien om Vana'diel, og kommer med en rekke nye oppdrag og flere nye områder. Utviklerne lover også at spilleren vil få oppdage en rekke nye hemmeligheter om Vana'diel. Onlinespillet Tetra Master er også inkludert i pakken, og for å spille det må du betale en amerikansk dollar i måneden (nesten syv kroner, med andre ord).

Den europeiske spillpakken vil inneholde hele 7 CD-plater og de første 30 dagene vil være gratis. Ellers vil den europeiske abonnementsavgiften være lik den amerikanske, altså 12,95 dollar (ca. 90 kroner) måneden. Ønsker du å spille med flere enn én karakter må du betale en ekstra dollar i måneden per karakter (for opp til 15 karakterer).

Final Fantasy XI

Windows
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Square Enix
Utgiver: Square Enix

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen