just
just

Detaljer om Just Cause 2

I actionspillet Just Cause spilte du Rico Rodriguez, en agent som ble sluppet løs på ei stor tropeøy og kunne gjøre omtrent det han ville for å sørge for et regimeskifte der.

Skjermbilde fra Just Cause
Skjermbilde fra Just Cause

Spillet var svært åpent, og lot Rico gjøre en rekke syke stunts av den typen som knapt nok ville fungert i Hollywood en gang.

Nå er etterfølgeren på vei, og i følge det nyeste nummeret av PSW (som søsternettstedet Computer & Video Games har fått hendene i) kommer det til å bli større, mer omfattende og enda galere enn før.

Spilldesigner Peter Johansson forteller at de svenske utviklerne ønsket å benytte den åpne verdenen sin på en bedre måte, lage enda mer imponerende stunts, forbedre kampen og belønne utforskning bedre enn i forgjengeren.

Denne gangen foregår handlingen på Panau, en tropeøy i Asia. Her hersker den brutale diktatoren Baby Panay, og det blir Ricos jobb å infiltrere og destabilisere øya. Samtidig må han hente ut sin tidligere sjef, som har latt seg friste til å gå over på Panays side.

C&VG forteller at i tillegg til store jungelområder kommer den nye øya med et snødekt høyfjellsområde der Rico kan leke seg. Rico vil stå fullstendig fritt til å utforske øya helt fra starten av.

Just Cause 2 kommer til PlayStation 3 og Xbox 360 (og kanskje også andre formater).

Kommentarer (21)

Forsiden akkurat nå

Til toppen