Dette finner du på Xbox 360-harddisken

I følge J. Allard hos Microsoft kommer harddisken til Xbox 360 med massevis av forhåndsinstallert innhold. Blant annet får du en del musikk du kan lytte til (eller bruke som bakgrunnsmusikk i spill) og en rekke bakgrunnsbilder. Dessuten får du massevis av "Gamertiles", som du kan bruke til å skreddersy "gamer tag"-en din med, samt en video som viser hvordan Xbox 360 lages.

Harddisken kommer også til å lanseres med et lite spill, nemlig Hexic HD. Dette er en ny versjon av det svært populære "puslespillet" Hexic, som ble designet av Alexey Pajitnov - mannen bak Tetris. Målet med spillet er å fjerne brikker fra skjermen ved å manipulere dem slik at større grupper av brikker får samme farge. For å teste spillet kan du besøke MSN.

I tillegg til dette får du Jeff Minter sin "lys-synthesiser", Neon. Dette programmet lar deg skape en rekke psykedeliske mønstre og bilder på skjermen, enten ved hjelp av en eller flere kontrollere, eller ved hjelp av musikk. Takket være maskinvaren i Xbox 360 skal systemet kunne skape svært imponerende grafikk på skjermen. For mer informasjon kan du besøke Neon sitt nettsted, hvor du finner skjermbilder og en trailer.

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen