Devil May Cry kansellert

Devil May Cry kansellert

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I Devil May Cry-spillene er du Dante, en råtøff og hevnlysten demondreper. Denne serien har gitt oss sinnsyke våpen og intens sverdkamp i fleng siden det første spillet i serien dukket opp på PS2 i 2001. Capcoms slåsseserie hadde sin nyeste hardslående iterasjon i Devil May Cry 4, som ble sluppet til både Xbox 360, PS3 og PC tidligere i fjor – hvor hovedpersonen ikke lenger var Dante, men en med navn Nero. Dette var første gang spillet kom til en annen plattform enn Sonys hjemmekonsoller.

Og nå; i det siste nummeret av den anerkjente japanske spillblekka Famitsu er spillet listet opp som kansellert. Capcom har ikke gjort store fanfarer ut av dette, kanskje for å hindre sinte utbrudd fra fansen. Men dobbelpistol- og sverd action må nok gamere på gata se lenge etter, det blir i hvertfall ikke noe Devil May Cry til PSP i all overskuelig fremtid.

(Kilde: 1UP)

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen