Digital Illusions utvikler Battlefield 2

Battlefield 2 skal etter planen lanseres til våren neste år, og det blir Electronic Arts som gir ut spillet. Takket være seriens suksess har utviklingsbudsjettet for denne etterfølgeren vært høyt, noe som har resultert i at svenskene har kunnet ta seg god tid til å gjøre jobben ordentlig. Patrick Söderlund forteller:

- Battlefield 2 bygger på en helt ny teknisk plattform som tar oss inn i den neste generasjonens PC-spill. Det kommer framfor alt til å merkes gjennom en markant forbedret spillopplevelse for konsumenten.

Battlefield 2 vil foregå i moderne tid, slik som PS2-spillet Battlefield: Modern Combat. Dessuten vil spilleren kunne velge mellom de samme fraksjonene som i Modern Combat; USA, Kina og en nyetablert arabisk allianse. Denne etterfølgeren har likevel ingen ting å gjøre med Modern Combat. Patrick Söderlund igjen:

- I stedet for å konvertere spillet har vi valgt å utvikle to helt separate produkter for PS2 og PC. Ettersom de henvender seg til to helt forskjellige markeder er dette den beste måten å maksimere salget på de respektive plattformene.

Battlefield 2

Windows
Slippdato: 23. juni 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Digital Illusions
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen