Disse går vi aldri lei!

En guide til pek-og-klikk: Del 2

Her er flere gamle favoritter.

1: First page
2: New page
3: New page

Syberia

PC (Microïds 2002)

I franskutviklede Syberia kommer Kate Walker på sporet av mammuter i vår egen tid. Vi følger henne fra en liten, fransk landsby til en togtur gjennom den sibirske tundraen, i beste steampunk-stil. Syberia er kanskje mest anerkjent for nydelige bilder av arkitektur og landskap.

The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery

Mac, PC (Sierra On-Line 1995)

Som Phantasmagoria er The Beast Within laget med ekte skuespillere som spillfigurer. Selv om resultatet ikke kan måle seg mot dagens grafikk, får denne mystiske historien et ekstra skjær av realisme, spesielt når de fleste omgivelsene finnes i virkelighetens Tyskland.

Historien og karakterene fenger fortsatt, og en er nødt til å bli fascinert av Gabriel Knights møte med den okkulte arven fra forfedrene sine. Underveis i spillet veksler man mellom å spille Gabriel og venninna hans, som det naturligvis oppstår en viss søt musikk mellom.

Kjekkasen Gabriel arver et slott i Tyskland, samt et familiemysterium.

The Blackwell Legacy

PC (Wadjet Eye Games 2006)

Små, uavhengige selskap med lite ressurser kan komme langt med et sabla godt plot og en veldig original hovedspillfigur. Spillet er muligens litt for ungt til å kalles en klassiker, men dette er unektelig en perle.

Rosangela Blackwell er plaget med sosial angst, samt spøkelser som har mye ugjort i de levendes verden. Spillet dreier seg mest om å komme forbi forskjellige hindre, ofte i form av dører, som for det meste innebærer av Rosa må utfordre angsten sin.

Blackwell Legacy er utviklet ved hjelp av fri programvare.
Les også
Lager tidenes drøyeste samlerobjekt
1: First page
2: New page
3: New page

Siste fra forsiden