Doom II til Xbox?

Flere internasjonale nettsteder, deriblant britiske Eurogamer, forteller at Activision nå satt Doom III sin amerikanske utgivelsesdatoen til 1. mars i år. En europeisk lansering skal visstnok finne sted omtrent samtidig. Dette ville i så fall ikke ville være overraskende, med tanke på hvor mye kritikk Activision fikk av Europeiske gamere da den europeiske lanseringen av PC-versjonen kom lenge etter den amerikanske, noe som skal ha fått mange utålmodige europeere til å laste ned spillet fra nettet i stedet for å kjøpe det.

I tillegg fortelles det om en "Collector's Edition" av spillet, som vil komme med Xbox-versjoner av de gamle PC-spillene Doom II og Ultimate Doom. Disse skal tillate flerspiller for opp til fire spillere samtidig, men det fortelles ikke om de er Xbox Live-kompatible. Med tanke på at disse spillene opprinnelig ble spilt med tastatur, burde de kunne klare overgangen til Xbox-kontrollene svært godt, og om ryktene er sanne har Xbox-gamere mange timers god ekstraunderholdning å se frem til om de punger ut for spesialversjonen av Doom III.

Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon så snart Activision kommer med en offisiell kunngjørelse av utgivelsesdatoen.

Doom 3

Xbox
Slippdato: 13. august 2004
Sjanger: Action
Utvikler: id Software
Utgiver: Activision

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen