Dra på cruise med Wii

Dra på cruise med Wii

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den amerikanske produsenten Gamemill Entertainment kunngjorde nylig lanseringen av et nytt spill for casual-spillere med et konsept ikke helt ulikt Wii Sports.

Spillet heter Cruise Ship Vacation Games, og som tittelen antyder består det av flere lett tilgjengelige minispill av variert art. Man har ti aktiviteter å velge mellom, blant annet minigolf, diverse casinospill, fjellklatring og skyting. Sistnevnte sport vil ha støtte for Wii Zapper, og spillet utnytter også Wii Motionplus-teknologien for bedre presisjon.

Cruiseskipet reiser fra sted til sted, og underveis har du mulighet til å oppgradere utstyret som du bruker i minispillene. Flere av aktivitetene kan også spilles med opptil fire spillere samtidig.

- Dette spillet er designet for endeløs familiemoro og for alle aldre, sier Gary Miller fra Gamemill i en pressemelding.

Om dette har potensiale til å avløse Wii Sports-spillingen eller om det må avskrives som en billig klone vil vi nok får svar på når spillet lanseres denne måneden.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen