Dragon Age blir tegnefilm

Dragon Age blir tegnefilm

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Dragon Age-universet har, til tross for ung alder, klart å etablere seg med brede ben i spilbransjen som et ordentlig varemerke. Vi har på mindre enn ett år fått både et storslått spill og en storslått utvidelse satt til fantasilandet Ferelden, og flere pakker med nedlastbart innhold.

Nå kan EA fortelle at Grey Wardens evige kamp for å holde Darkspawn-invasjonen under kontroll vil viderefortelles i tegnefilm-format.

Det er det japanske anime-tegnerne Funimation som står bak filmen. Filmen er allerede i produksjon, og vil slippes rett ut i butikkene en gang i 2011.

Bioware er selvsagt involvert i filmen selv, Mark Darrah og Mike Laidlaw vil begge ha mer enn én finger med i spillet underveis. Dragon Age vil ikke være den første spillserien som får anime-film, andre EA-navn som Dead Space og Dante's Inferno har fått lignende behandling allerede.

(Kilde: CvG)

Les også: Sataniske spill overtar verden
Les også: Mer Dragon Age om ett år
Les også: Skrev av utsettelser


Dragon Age: Origins

Windows
Slippdato: 6. november 2009
Sjanger: Rollespill
Utvikler: BioWare Corp.
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen