Drakan: The Ancient Gates

Visuell nytelse?
Drakan lider av mange små feil som ødelegger et ellers bra spill. Vanskelighetsgraden, "boks-prinsippet", størrelsen på lagring og økonomien til spilleren. Grafikken generelt er det derimot ingenting å si på. Igjen havner spillet totalt bak Morrowinds enorme skyggedal, men for en gammel Tomb Raider fan tror jeg det holder i massevis. Rhynn har ikke like store bryster som Lara, men vrikker da ikke helt lite på hoftene når hun sprader bortover. Flere av personene du møter i spillet legger faktisk an på deg, men du har ikke muligheten til å styre noen av samtalene selv. Dette er med på å øke den lineære følelsen igjen. Lydbildet i spillet er ganske vanlig uten at det er noen nevneverdige dårlige eller bra sider. Alle de gode gamle hoppe-lydene er selvsagt også med her, men ingenting spesielt.

Hvor lenge er dette spillet morsomt spør du? Jo, det er morsomt helt til du enten setter deg bom fast eller du kommer deg igjennom spillet. Med andre ord, er du en actionspill-freak, Tomb Raider-ekspert eller noe slikt kommer du deg sikkert fort igjennom dette spillet. Er du en av de heldige som ikke er det, har du mange timer med god underholdning foran deg med Drakan.

Konklusjon Et bra spill med mange timer god underholdning for dem som liker action-spill med spreke damekropper, drager, magi og mystikk. Er du rollespill-fanatiker eller veldig opphengt i grafikken, eller bare rett og slett henger deg opp i småfeil bør du kanskje finne deg et annet spill. Varer ikke like lenge som et rollespill, men gir mye action og moro for pengene dine.

Vurdering

Forsiden akkurat nå

Til toppen