Driv3r på PC i mars?

I den siste utgivelseslisten Gamer.no har fått tilgang til, ligger Driv3r for PC oppført med en utgivelse 18. mars. Atari har ikke offisielt gått ut med denne datoen i noen pressemelding, og de presiserer overfor Gamer.no at det kan oppstå forsinkelser. Atari har foreløpig ingen informasjon å gi oss når vi spør om nyheter og forbedringer i PC-versjonen.

Driv3r er utviklet av det tradisjonsrike studioet Reflections Interactive som i sin tid stod for Shadow of the Beast-serien, Destruction Derby-spillene og naturligvis Driver 1 og 2. Spillet følger de to politipartnerne Tanner og Tobias, som må infiltrere en internasjonal biltyvliga. Som i de forrige spillene i serien inneholder det en haug av heftige biljakter, men i motsetning til i forgjengerne kan du nå gå ut av bilen for å forfølge fiendene til fots.

Spillet foregår i tre store byer: Miami, Nice og Istanbul. Disse er noe mer komprimerte enn virkelighetens versjoner, men det skulle aldri være noen tvil om hvilken by du er i, takket være det høye detaljnivået utviklerne har gått for. Dessuten er det nok av veier å kjøre på, faktisk hele 245 kilometer.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer.

Driv3r

Windows
Slippdato: 22. juni 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Reflection Studios
Utgiver: Atari

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen