Drømmefall-musikk på CD

Drømmefall-lanseringen er ikke langt unna, og nå har norske Funcom fortalt at de ikke bare vil lansere én, men to CD-er med musikk fra spillet. Fire av melodiene i Drømmefall er komponert av den norske artisten Even "Magnet" Johansen, som blant annet har laget musikk for TV-serier som The OC og Six Feet Under, og disse blir nå gjort tilgjengelig på en EP fra Warner Music.

Magnet forteller at som en artist fokusert på å nå både hjerte og tanker, har det vært en spesiell opplevelse å jobbe med Drømmefall. Han har jobbet for å levere et unikt lydlandskap som jobber i unison med spillets tema, og han håper at spillerne vil sette pris på det han har gjort.

Denne platen vil selges i butikkene i flere territorier, samt gjennom Funcom sin egen nettbutikk. I tillegg vil den finne veien inn i samlerutgaven av Drømmefall, som også kommer med en 92-siders kunstbok. Dette er imidlertid ikke den eneste platen med Drømmefall-musikk Funcom har på trappene. De skal nemlig også gi ut en plate med orkesterbasert musikk fra spillet, som vil kunne kjøpes fra nettbutikken deres.

Hvis du har lyst til å sjekke hvordan Magnet sin musikk fungerer sammen med spillet, kan du laste ned en demonstrasjonsvideo (på cirka 18 MB).

Kommentarer (0)

Black Week

onsdag

Følg salget på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen