DS-en kan brukes til mye

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nintendos DS kan brukes til mye rart. Uten å ta hensyn til at konsollen har et av de mer varierte spillutvalgene vi noengang har sett, fra hjernetrim til kokespill og alt i mellom, så kan også hendige brukere med litt ekstra duppedingser bruke konsollen som både musikkspiller og håndholdt filmviser. Men det stopper ikke der.

Les også: DS-oppfølger med Gamecube-grafikk

Ifølge den japanske finansavisen Nikkei vil konsollen vil nemlig tas i bruk av den japanske avdelingen av den største fastfoodkjeden i verden, Mcdonalds. Nærmere bestemt vil fremtidige ansatte ta den i bruk, spillyndlingen skal brukes i opplæringen av nyansatte hamburgersnuere.

Programvaren, som bærer navnet eSmart, er under utvikling i skrivende stund, og det er Mcdonalds selv som står for kodingen. Det skal sendes ut to konsoller til hver av de 3700 (!) japanske McDonalds-restaurantene, tiltaket vil med andre ord koste burgerkonsernet en pen sum. De forventer likevel å tjene inn pengene ganske kjapt, Mcdonalds regner med at tiden ansatte trenger i opplæringsfasen kan halveres ved å ta i bruk Nintendos håndholdte.

Kanskje er det snakk om en omskriving av kildekoden til det morsomme Cooking Mama?

(Kilde: 1UP)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen