DSI selger som varmt hvetebrød

DSI selger som varmt hvetebrød

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den nye DS-versjonen, DSI, som blant annet byr på større skjermer og to kameraer, har ifølge GamesIndustry.biz solgt 103 000 enheter i Storbritannia på bare to dager. DSI har også rukket å selge mer enn én million enheter i Japan, mens ingen tall foreligger fra USA ennå.

Ifølge Nintendos Chris Poole, har DSI solgt mer enn resten av konsollene samlet denne uken, og han legger til at omsetningen av DS-spill har økt i samme tidsrom til tross for at ingen nye stortitler ble sluppet. Poole tror ikke at den nye konsollen vil se ytterligere vekst i løpet av påsken, men at salgstallene vil være stabile.

Forhåndssalget av DSI var ifølge Play.com og HMV storartet, mens Game hevder at de mottok flere forhåndsbestillinger på DSI enn DS Lite i løpet av det samme tidsrommet rundt lanseringen.

(Kilde: GamesIndustry.biz, Wikipedia)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen