Dyrepass på Wii

Dyrepass på Wii

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Ja, nå ser det ut til at du kan leke Steve Irwin på de afrikanske steppene, om du skulle føle behov for det. EA slipper nemlig Simanimals Africa denne uken til Wii og DS.

Dyrene i Afrika og alt de har å gjøre...

Spillet går ut på å temme eksotiske dyr som gorillaer, løver og elefanter og styre dem rundt i jungler, ørkener og så videre for å utforske nye områder og opprettholde den naturlige balansen.

Du kan også låse opp dyrenes hemmelige egenskaper og samle på spesielle objekter underveis, som insekter, planter og mer. Disse kan igjen mates til dyrene og gi deg en "overraskelse".

Hele tiden må du sørge for at dyrene er fornøyde, og det finnes også minispill hvor du kan kaste ringer, spille trommer og lignende for å trene opp dyrenes individuelle ferdigheter.

DS-versjonen inneholder noen eksklusive dyr og har mikrofonstøtte som gjør at du blant annet kan prate med en papegøye. Dette bør du i så fall kanskje gjøre hjemme og ikke på bussen.

Om alt dette høres interessant ut, har spillet slippdato 29.oktober.

(Kilde: Pressemelding)

SimAnimals Africa

SimAnimals Africa

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen