Dystert fantasirollespill

Dystert fantasirollespill

Atlus har markert seg som både utvikler og utgiver av japanske rollespill, og nå jobber de med en ny utgivelse. Nylig annonserte de nemlig en engelsk oversettelse av japanske Flight-Plans taktiske Playstation 2-rollespill Eternal Poison.

Teaser fra Eternal Poison

Vis større

Teaser fra Eternal Poison


Historien i Eternal Poison foregår i en gotisk fantasiverden. Denne verden blir en dag invadert av demoniske vesener som kalles Majin. De sprer kaos og ødeleggelse og kidnapper prinsessen av kongeriket Valdia. Deretter tar de henne med tilbake til sin egen verden, et mørkt og merkelig sted som kalles Besek.

Fem ekspedisjoner med svært ulike motivasjoner legger avsted for å utforske Besek. Noen av dem vil redde den kidnappede prinsessen og drive demonene tilbake. Andre er på utkikk etter ære og rikdom, mens atter andre jakter på en legendarisk skatt som skjuler seg et sted i Besek. Ifølge legendene kan denne skatten oppfylle sin eiers dypeste ønsker.

Du kan selv påvirke hvordan handlingen i Eternal Poison utspiller seg. Ved flere anledninger må du ta valg som kan få store konsekvenser for hvordan historien kommer til å ende. I tillegg til å åpne opp forskjellige veier gjennom historien er det også flere mindre viktige oppdrag du kan påta deg eller ignorere.

Kampsystemet i spillet er den samme typen turbasert taktikk vi kjenner fra blant annet Fire Emblem-serien. Du gir troppene dine ordre om å bevege seg og angripe, for så å se utfallet av kampene.

Hvis du vil gi ekspedisjonene dine litt ekstra slagkraft har du muligheten til å fange demoner og gjøre dem til dine allierte. Ikke bare kan du fange vanlige fiender, men også bosser kan tvinges til å tjene deg. Alternativt kan du ofre dem for penger og ny magi.

Eternal Poison er foreløpig kun annonsert for utgivelse i USA, men forhåpentligvis vil en europeisk utgivelse følge.

Eternal Poison

PS2
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Flight-Plan
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen