Om infokapsler
E-SPORT: FaZe knuste Na´Vi og vant Epicenter
E-sport
(Foto: Bart Oerbekke/ESL)

Epicenter 2018 - Counter-Strike: GO

FaZe knuste Na´Vi og vant Epicenter

Dominerte finalen mot det østeuropeiske laget.

Etter mange måneder uten trofeer for FaZe løsnet det i helgens Epicenter-turnering. Laget hadde ikke vunnet siden Jørgen «cromen» Robertsen stilte opp som reserve for laget i sommer når de vant ESL Belo Horizonte.

DISSE SPILTE FOR FAZE CLAN

Norge Håvard «rain» Nygaard
Danmark Finn «karrigan» Andersen
Bosnia og Herzegovina Nikola «NiKo» Kovač
Slovakia Ladislav «GuardiaN» Kovács
 Olof «olofmeister» Kajbjer

Etter å ha tapt gruppespillkampen mot Na´Vi, kom de seg likevel til sluttspillet. Finalen ble på mange måter en omkamp mellom de to gigantene. Turneringsseieren er den første for FaZe siden Olof «olofmeister» Kajbjer kom tilbake i lagoppstillingen.

LES OGSÅ: – Sa egentlig ja til Team Liquid i 2015

På veien til finalen så FaZe sterke ut, til tross for tapet i gruppespillet. I alle sluttspillkampene vant de 2-0, både i kvartfinalen mot Ninjas in Pyjamas og i semifinalen mot Team Liquid, som begge må sies å være sterke motstandere.

Dominerte finalen

I finalen mot Na´Vi ble det heller ikke særlig spennende. På første kart, Mirage, ledet FaZe 10-5 etter første omgang, og Na´Vi kjempet hardt tilbake, men måtte se seg slått med sifrene 16-12 tlil slutt.

På Dust 2 ble det aldri spennende. FaZe vant hele 16-3, og totaldominerte. Dermed stakk det europeiske laget med norske Håvard «rain» Nygaard av med førstepremien på omlag 1,3 millioner kroner.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen