Om infokapsler
Hva er dette?
E-SPORT: – Må bevise at det var riktig å hente inn meg for «Andey»
E-sport
(Montasje: Psyonix, Dreamhack, Fabian Fjeldvik/Gamer.no)

Telialigaen høsten 2019 - Rocket League

– Må bevise at det var riktig å hente inn meg for «Andey»

Ære står på spill når Razzle Dazzlers møter Playwell i Telialigaen på torsdag.

Telialiga-høsten er knapt én uke gammel, men allerede torsdag får vi et av Rocket League-sesongens mer spennende oppgjør. Razzle Dazzlers møter Playwell, og ved siden av de tre poengene står en god porsjon ære på spill.

For Playwell stiller Andreas «Andey» Groven, tilbake etter en kort, men underholdende sesong hos Razzle. På andre siden av banen venter hans erstatter, Sebastian «Seeb» Falch, som har hatt overtaket når de to har møttes i Telialigaen før.

Kampen ser du på Bamble DreamTeams Twitch-kanal fra klokken 21:00 torsdag 5. september. 

– Forventer en seier, men alt kan skje

«Seeb» vet at Razzle Dazzlers enda har rom for forbedring. Skjermbilde: Dreamhack

Av de to lagene var det Razzle Dazzlers som fikk den beste starten på høstens sesong. Seieren over Operation Archery var riktignok ikke like overbevisende som det mange hadde forventet på forhånd.

Disse spiller for Razzle

 Mads «Maadzz» Gjelsten
Norge Aleksander «Phocas» Jensen
 Sebastian «Seeb» Falch

– Det var en litt ustabil start. Har ikke spilt så mye med «Maadzz» og «Phocas» enda, men jeg synes ikke folk burde undervurdere Operation Archery. Det er gode og tok oss litt på sengen, kan man si, forteller Falch om Razzles første runde.

Med nok av rom for forbedring håper gutta å spille seg stadig bedre utover sesongen. Først og fremst er det imidlertid Playwell som er hovedfokuset, og «Seeb» har noe å bevise overfor sine nye lagkamerater.

– Ja, må vel bevise at det var riktig valg å ta meg inn for «Andey», sier Falch og legger til at forventningen er å stikke av med seieren.

– Forventer jo en seier her, men alt kan skje. Får håpe det ikke blir like nærme som forrige uke. Vi spilte noen treningskamper mot Playwell for et par uker siden, og da var kampene ganske jevne, men de pleide som oftest å gå vår vei, sier Falch til Gamer.no.

Les også: Ny Rocket League-sesong, nye muligheter til å bekjempe Nordavind »

– Razzle er fortsatt gode, men veldig svekket

Etter en sesong hos Razzle Dazzlers, er «Andey» tilbake i kjente trakter. Bilde: Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Disse spiller for Playwell

Norge Kim Alexander «kimy0» Hermansen
 Casper «Sacred» Sperrevik
Norge Andreas «Andey» Groven

Playwell går inn i Telialigaens andre runde trygt plassert helt på bunn. Laget fikk det tøft mot Celestial i sin åpningskamp, men «Andey» ser slettes ingen grunn til å miste motet.

– Kampen mot Celestial var en lærerik kamp, og om vi går på tap mot de tre antatt beste lagene er ikke det verdens undergang. Vi tar bare med oss de kampene videre, og så gjør vi vårt beste inn mot neste kamp, forteller en pragmatisk Groven.

Nummer to i rekken av de såkalte topp-tre-lagene møter Playwell på torsdag kveld – altså Razzle Dazzlers. Mens «Andey» er realistisk i sine forventninger, ser han frem til å utfordre gamleklubben.

– Det er alltid gøy å spille mot gamleklubben sin. Jeg hadde en god tid i Razzle, men når de har mistet sin beste spiller så ser det dessverre mørkt ut for dem denne sesongen. Razzle er fortsatt gode, men de er veldig svekket, mener Groven.

Dersom det skulle være noen tvil om hvem «Andey» sikter til, er han selv den eneste som forlot Razzle etter forrige sesong. På spørsmål om jobben Razzle har gjort med å erstatte han, trenger den såkalte «Entertaineren» ikke mange ord for å gjøre seg forstått:

– Uerstattelig.

Flere gode kamper

Slik spilles andre runde av Telialigaen i Rocket League

Kl. 20:00: Molon - Celestial
Kl. 20:00: Gutta Boyz - Nordavind
Kl. 20:00: Maniax - Ulvespill
Kl. 21:00: Playwell - Razzle Dazzlers
Kl. 22:00: Fact - Operation Archery

Alle kampene spilles torsdag 5. september. 

Terminliste »

Av de øvrige Rocket League-kampene denne runden er det flere som kan bli spennende å følge. Fact mot Operation Archery ser ut til å bli den jevneste, og våre eksperter klarte ikke helt å bli enige om hvilket av de to som stilte sterkest før sesongen.

I Molon mot Celestial bør sistnevnte stikke av med seieren uten altfor store problemer. Nordavind skal også ta tre enkle poeng mot Gutta Boyz, men det er verdt å påpeke at den regjerende Telialiga-mesteren bare så vidt unngikk uavgjort mot Molon i første runde.

Til slutt kan Maniax mot Ulvespill bli en mer usikker affære, men ifølge våre eksperter skal Ulvespill være det bedre laget av de to. Totalt tre kamper fra runden skal sendes på Twitch-kanalen til Bamble, fra klokken 20:00 på torsdag.

Slik ser tabellen ut før andre runde. Skjermbilde: Gamer.no
Kommersielt samarbeid

Gamer.no har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at Gamer.no får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.
Kamper
H U B
Akkurat nå er det ingen kamper du kan tippe på.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen