E-sport Telenorligaen våren 2017 - påmelding

(Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no)

Påmelding til Telenorligaen

Nå kan du melde deg på den kommende sesongen.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League med 450 000 kroner i rene pengepremier i 2017.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Etter syv serierunder avsluttes det hele med et sluttspill mellom de fire beste.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Påmeldingen til Telenorligaen våren 2017 er åpnet. Arrangøren forventer over 4500 deltakere i sesongen som starter i februar, og denne gangen får også Rocket League-spillere være med på moroa.

For å plassere Rocket League-lagene i de rette divisjonene arrangeres det fire kvalifiseringsrunder 14.–15. januar. Lagene i de øvrige spillene rykker opp og ned avhengig av plassering forrige sesong.

I Hearthstone en-mot-en spilles det et innledende gruppespill hvor de to beste i hver gruppe går videre til en utslagsturnering.

Alle som vil delta i Telenorligaen våren 2017 må melde på laget sitt, enten man vant forrige sesong, deltok i 5. divisjon eller spilte i kvalifiseringen. Dette for å bekrefte at man fortsatt ønsker å være med.

Påmelding til de enkelte spillene finner du her:

Vårsesongen 2017 blir den siste med åtte lag i hver avdeling/divisjon. Fra og med høsten utvides dette til ti lag. Dette betyr at flere vil rykke opp og færre rykker ned denne vårsesongen. Mer informasjon om dette kommer senere.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen