Om infokapsler
E-SPORT: Påmelding til Telenorligaen

E-sport Telenorligaen høsten 2018 - påmelding

(Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no)

Påmelding til Telenorligaen

Nå kan du melde deg på den kommende høstsesongen.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League med 300 000 kroner i rene pengepremier høsten 2018.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de ti beste i landet. Etter ni serierunder avsluttes det hele med et sluttspill mellom de fire beste.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Påmeldingen til Telenorligaen høsten 2018 er åpnet. Vi forventer over 5000 deltakere i sesongen som starter i slutten av august.

LES OGSÅ: Disse regelendringene må du vite om »

Alle som vil delta i Telenorligaen må melde på laget sitt, enten man vant forrige sesong eller deltok i 5. divisjon. Dette for å bekrefte at man fortsatt ønsker å være med.

Påmelding til de enkelte spillene finner du her:

Påmeldingsfristen er onsdag 24. august klokken 12:00.

Det lønner seg å melde seg på tidlig! Ved ledige plasser i en divisjon blir lag flyttet opp basert på når de meldte seg på. 

Hvilken divisjon man i utgangspunktet skal spille i bestemmes av plasseringen forrige sesong. En del rykker opp, noen rykker ned, mens andre blir værende på samme nivå. Helt nye lag plasseres i nederste divisjon.

I Hearthstone en-mot-en spilles det et innledende gruppespill hvor de beste i hver gruppe går videre til en utslagsturnering.

Trenger du noen å spille med? Prøv Spillermarkedet »

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen