Om infokapsler
E-SPORT: Seriemester Riddle åpner høstsesongen mot Pentafoil
E-sport
(Bilde: Riot Games/montasje Kristine H. Thom.)

Riddle møter Pentafoil / Telenorligaen

Seriemester Riddle åpner høstsesongen mot Pentafoil

– Vi ikke er redde for noen fordi vi har fokus på vår egen utvikling, sier Pentafoil-spiller Daniel «Deacon» Karlsson.

SLIK SPILLES FØRSTE RUNDE AV TELENORLIGAEN HØSTEN 2017:

Kl 18:00: Riddle - Pentafoil
Kl 18:00: Toppen - Celestial Gaming
Kl 18:00: Fact Revolution - Ares
Kl 18:00: nDurance - Vanir
Kl 18:00: Nyx - Quantum

Alle kampene forutenom Toppen vs Celestial Gaming spilles søndag 27. august.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Telenorligaen returnerer søndag med et brak. Første TV 2 Sumo-sendte oppgjør spilles mellom seriemester Riddle og Pentafoil.

Kampen ser du gratis på TV 2 Sumo fra klokken 18:00 »

Pentafoil har mye å bevise i årets første tv-sendte kamp, etter å ha satt forventningene til den nye lagoppstillingen svært høyt i sin nyeste pressemelding. Her snakker de blant annet om hvordan de valgte spillerne, samtidig som de legger press på riddle med følgende uttalelse:

– Det er på tide med en ny seriemester i Telenorligaen og Pentafoil EK er definitivt et lag å følge med på i høst!

Da var det kanskje skjebnens ironi at Pentafoil skulle få muligheten til å bevise akkurat dette, i sin første kamp. 

Slik tror vi høstsesongen av League of Legends utarter seg »

Storsvensk oppgjør 

Dennis « Lundcrantz» Lundcrantz.
Dennis « Lundcrantz» Lundcrantz. Bilde: Privat

Riddle og Pentafoil er nok de to lagene i år som stiller med flest svensker, og det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at flere av disse spillerne kjenner til hverandre, blant annet Pentafoils Mid Lane-spiller, og Riddles marksman. 

– Jeg er skikkelig spent, siden jeg kjenner «Laatch» fra før av, så kampen vil nok ha et eget lite internoppgjør mellom oss som svenskene, noe som selvsagt er spennende for oss, sier svenske Dennis «Lundcrantz» Lundcrantz. 

Han forteller at veien fra prøvespilling til fast plass på laget var svært kort, så hans kunnskap om Riddle, Telenorligaen og spillerne som deltar er relativt begrenset. 

DISSE SPILLER FOR PENTAFOIL:

Norge Andreas «banderas09» Barril (Top)
Norge Daniel «Deacon» Karlsson (Jungle)
Sverige Dennis «Lundcrantz» Lundcrantz (Mid)
Sverige Alexander «Floopz» Pettersson (Marksman)
Norge Stian «Klevesjokk» Kleveland (Support)

– Jeg hadde knapt hørt om Telenorligaen før jeg aksepterte plassen på Pentafoil, men jeg visste at jeg var interessert i å spille på et lag for å utvikle meg selv som en spiller. Vi har egentlig ingen nasjonale ligaer i Sverige, så det føltes naturlig å prøve seg her i den norske, sier Lundcrantz. 

«Nedgraderingen» skal gjøre Riddle til trippel seriemestere

Oddvar «Archilles» Jakobsen, til høyre i bildet..
Oddvar «Archilles» Jakobsen, til høyre i bildet.. Bilde: Mohammed Barzinje

Oddvar «Archilles» Jakobsen har byttet ut Eclipse-drakten sin for Riddle, og stiller i år som kanskje den mest erfarne Telenorliga-spilleren i Riddles stall. 

– De fleste ser på oss som en nedgradering fra det forrige Riddle-laget, og jeg tror vi kommer til å bli undervurdert i Telenorligaen denne sesongen. Jeg tror fortsatt at vi kommer til å gjøre Riddle til trippel seriemester, sier support-spiller Oddvar «Archilles» Jakobsen.

Jakobsen forteller at han tror høstsesongen kommer til å bli den mest kompetitive sesongen så langt, med flere sterke lag klare til å hevde seg. 

– Jeg gleder meg til sesongen kommer i gang så vi kan bevise at vi hører hjemme på topp, sier Jakobsen, som i år skal spille med svenske Felix «Laatch» Medin i Bot Lane. 

Dårlige tilbud i utlandet

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Norge Ruben «Crazy Rudolf» Eik (Top)
Danmark  Andreas «Skude» Skude (Jungle)
Norge Pål William «Brosjan» Oyewumi (Mid)
Sverige Felix «Laatch» Medin (Marksman)
Norge Oddvar «Archilles» Jakobsen (Support)

Lundcrantz og marksman-spiller Alexander «Floopz» Pettersson er slettes ikke alene om å prøve seg utenfor landegrensene. Svenske Felix «Laatch» Medin forteller at grunnet dårlige tilbud i andre nasjonale ligaer, så prøver han seg nå i den norske sammen med to ganger seriemester Riddle. Han sier at Pentafoils mangel på trening og synergi sannsynligvis kan komme til å bli deres fall på søndag. 

– Det er nok en klasseforskjell mellom «Crazy Rudolf» og «banderas09», samtidig som alle våre spillere har kompetitiv erfaring som Pentafoil-spillerne mangler. Jeg kan ikke si noe om Bot Lanen deres ettersom jeg såvidt har spilt mot «Floopz» i livet mitt, men jeg tror nok de mangler synergi og trening sammen. «Lundcrantz» er en utrolig morsom fyr som jeg aldri hadde forestilt meg å spille mot i kompetitivt spill, avslutter den svenske marksman-spilleren Felix Medin. 

Nye farger for «Deacon» 

Riddles support-spiller Oddvar «Archilles» Jakobsen er ikke alene om å bytte ut drakten sin for en ny en. Tidligere BX3-spiller Daniel «Deacon» Karlsson stiller i år som jungler for Pentafoil. 

Daniel «Deacon» Karlsson.
Daniel «Deacon» Karlsson. Bilde: Privat

– Jeg deltar absolutt for å vinne Telenorligaen, samtidig som jeg ønsker å utvikle meg kontinuerlig for å bli en bedre spiller. Jeg ble med i Pentafoil fordi de ønsker å hevde seg helt i toppen, og ikke bare delta, sier den norske spilleren. 

Karlsson forteller videre at han slettes ikke frykter enkeltspillerne til Riddle, og at de kommer til å gå inn i kampen for å vinne, og for å spille deres eget spill. 

– Vi har solide spillere i alle roller, og jeg tror vi bare kan bli bedre etter hvert som vi får mer tid sammen. Vi ikke er redde for noen fordi vi har fokus på vår egen utvikling, samtidig som vi vil bidra til å øke nivået i Telenorligaen og norsk e-sport, avslutter marksman-spilleren. 

  • Tid: 27. august 2017 - 18:00
  • Spill: League of Legends
Telenorligaen: League of Legends - høsten 2017: 1. divisjon Gå til kampsiden

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen