Om infokapsler
Ruben «RUBINO» Villarroel og Team Dignitas er klare for ESL One Cologne.
E-sport
Ruben «RUBINO» Villarroel og Team Dignitas er klare for ESL One Cologne. (Bilde: Adela Sznajder/DreamHack)

Counter-Strike: Global Offensive / ESL One Cologne

Tre nordmenn er klare for ESL One Cologne

Både «RUBINO», «Rain» og «Jkaem» bestod testen i kvalifiseringen nylig.

DETTE ER ESL ONE COLOGNE

16-lags major-turnering med omlag 8,2 millioner kroner i premiepotten. Lagene deles opp i fire grupper hvor de to beste lagene fra hver gruppe går videre til sluttspillet.

Gruppe 1:
USA 
Team Liquid
Polen Virtus.Pro
Tyskland mousesports
Frankrike EnVyUs

Gruppe 2:
Brasil Luminosity
Sverige fnatic
Europa FaZe Clan
Frankrike G2

Gruppe 3:
Danmark 
Astralis
USA Counter Logic Gaming
Russland Gambit
Danmark Dignitas

Gruppe 4:
Samveldet av uavhengige stater 
Natus Vincere
Sverige Ninjas in Pyjamas
Canada Optic
Ukraina FlipSid3

ESL One Cologne returnerer 5. juli 2016 med en premiepott på svimlende 8,2 millioner kroner. Også denne gangen har vi nordmenn med å kjempe om både pengepremiene og æren, fordelt på to forskjellige lag.

Ruben «RUBINO» Villarroel spiller til daglig i danske Team Dignitas, mens Joakim «jkaem» Myrbostad og Håvard «rain» Nygaard spiller sammen i europeiske FaZe Clan.

Sentral i seieren

Dignitas og «RUBINO» startet turneringen litt trått, med et tap mot nevnte FaZe Clan, men det danske laget med en nordmann ombord ble klare for turneringen etter å ha overkjørt TyLoo hele 16-3 i den avgjørende kampen på Cobblestone.

Villarroel var sentral i seieren og hadde en fantastisk god kamp, og var uten tvil den beste spilleren på det danske laget. 

– Det føles godt å endelig kvalifisere seg til majorturnering igjen. Vi har ikke vært med i en siden ESL One Katowice 2015. Samtidig blir det veldig morsomt å få sitt eget signaturklistremerke i spillet, sier han til Gamer.no.

Opptak av kampen mellom Team Dignitas og TyLoo.

Dignitas havnet i gruppe med sine danske rivaler i Astralis, amerikanske Counter Logic Gaming og russiske Gambit. Dette skal være en overkommelig gruppe for laget til Villarroel, uten at de må ta for lett på oppgaven.

Tre kamper, tre seire for FaZe Clan

FaZe Clan hadde en fantastisk start på turneringen, og momentumet de hadde hjalp dem godt på veien. Tre seire på rappen ble det mot henholdsvis Dignitas, FlipSid3 og Gambit. Alle lagene FaZe beseiret klarte også å kvalifisere seg til hovedturneringen, noe som viser styrken det europeiske laget viste i kvalifiseringen.

FaZe Clan havnet i en meget vanskelig gruppe sammen med regjerende mester Luminosity, tidligere major-vinner Fnatic og franske G2.

Opptak av kampen mellom FaZe og Gambit.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen