Om infokapsler
Ruben «Rubino» Villarroel ønsker å nå en finale i DreamHack Masters Malmø.
E-sport
Ruben «Rubino» Villarroel ønsker å nå en finale i DreamHack Masters Malmø. (Bilde: Adela Sznajder/DreamHack)

Counter-Strike: Global Offensive / DreamHack Masters Malmø

– Vi må slå de beste uansett

Dignitas og Ruben «Rubino» Villarroel er meget fornøyd med resultatene i Malmø så langt.

DETTE ER DREAMHACK MASTERS MALMØ

16-lags turnering med omlag 2,1 millioner kroner i premiepotten. Lagene deles opp i fire grupper hvor de to beste lagene fra hver gruppe går videre til sluttspillet. 

Slik spilles kvartfinalene på lørdag:

11:00: Samveldet av uavhengige stater Natus Vincere mot Kina TyLoo
14:00:  Danmark Dignitas mot Frankrike EnVyUs
17:00: Tyskland mousesports mot Sverige GODSENT
20:00: Polen Virus.Pro mot Sverige Ninjas in Pyjamas

Under ukens store Counter-Strike-turnering i Malmø har det dukket opp mange oppsiktsvekkende resultater, og med flere nordmenn i aksjon har det vært meget spennende å følge turneringen sett med norske øyne.

FaZe Clan, med Håvard «Rain» Nygaard og Joakim «Jkaem» Myrbostad i spissen, røk ut etter to tap på rad mot henholdsvis EnVyUs og Virtus.Pro.

Joakim «jkaem» Myrbostad og Håvard «rain» Nygaard i FaZe Clan er ute av turneringen i Malmø.
Joakim «jkaem» Myrbostad og Håvard «rain» Nygaard i FaZe Clan er ute av turneringen i Malmø. Bilde: Adela Sznajder/DreamHack

Det betyr at Dignitas med Ruben «Rubino» Villarroel er eneste norske innslag igjen i turneringen, men til gjengjeld har laget imponert stort.

Slo ut rivalene

Etter å ha knust Ninjas in Pyjamas 16-2 i åpningskampen, skulle laget møte sine danske rivaler Astralis i vinnerkampen, der laget som vant avanserte direkte til sluttspillet.

Dignitas fortsatte sitt gode spill mot Astralis, og vant til slutt meget komfortabelt 16-9, og sendte en av favorittene til å vinne turneringen ned til den avgjørende kampen i gruppe C. 

– Det føles selvfølgelig meget deilig å være videre. Det er ekstra herlig at vi slo ut våre største danske rivaler i prosessen, forteller Villarroel til Gamer.no.

DreamHack Masters Malmø er den første turneringen på lenge som introduserer en hviledag mellom gruppespillet og sluttspillet, og denne har Dignitas tenkt å bruke godt, samtidig som de skal forberede seg litt til kvartfinalen.

– Vi skal bruke hviledagen på å se oss rundt i Malmø, samt at vi skal se over demoer for å forberede oss mot kvartfinalene.

Mange overraskende resultater

I turneringen har det vært mange overraskende resultater, hvor blant annet Astralis og MLG-mestrene Luminosity er eliminert før sluttspillet. Villarroel ser på dette som en stor fordel.

Dignitas var meget fornøyde etter seieren mot Ninjas in Pyjamas.
Dignitas var meget fornøyde etter seieren mot Ninjas in Pyjamas. Bilde: Adela Sznajder/DreamHack

– Det er en stor fordel for oss at mange av favorittene er ute av turneringen allerede, og det gir oss en enormt større mulighet til å komme lenger enn det vi hadde sett for oss.

Selv om mange av favorittene er ute, er det fortsatt mange gode lag igjen som ønsker å prestere foran et stort svensk publikum. Villarroel har ikke noen spesielle preferanser på hvem han ønsker å møte.

– Det har egentlig ingenting å si hvem vi møter. Om vi ønsker å vinne turneringen, må vi slå de beste uansett.

– Hvor langt tror du dere kommer i turneringen, og hva er målet?

– Tar det litt som det kommer, men det hadde absolutt vært sykt morsomt å komme til en finale, nå som vi uansett har kommet oss til en kvartfinale, avslutter Villarroel.

Sluttspillet av turneringen starter opp igjen lørdag klokken 11:00, og du får sett Villarroel og resten av Dignitas vise krefter mot franske EnVyUs fra klokken 14:00. Det hele kan følges direkte på GamerTV.

Kampen mellom Dignitas og Astralis i gruppe C.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen