Anmeldelse

E3 i bilder

Det var ikke bare pupper på messa – her er bilene, bodene og resten av moroa.

1: First page
2: New page

Tut-tut, sier onkels bil

Selv om de ikke helt kan konkurrere med damene, vet utstillerne at dyre og flotte biler trekker mye oppmerksomhet. Derfor kunne vi observere både den ene og den andre godbiten. Redaksjonens selvutnevnte petrolhead, Knut Gaute, tagg pent om at vi tok med Zondaen hjem. Han må dessverre, i likhet med dere, nøye seg med bildene.

Er det en bil eller er det en håndstøvsuger? Vi er ikke helt sikre, men den går sikkert fort.
Microsoft klinte til med Ferrarien fra det Kinect-baserte Forza-spillet. Dessverre fikk vi ikke tafse.
Sony trakk frem penisforlengeren, også kjent som Mærsje SLS AMG. Vi syns selvsagt måkevinger er et stort pluss, og siden den er rød går den sikkert ekstra fort også.
Alle som har spilt Monopol under oppveksten, vet at racerbilen er den tøffeste spillbrikka. Hva så med en racerbil i full størrelse? Upraktisk, men vi vil selvsagt ha en allikevel.

Rundt omkring

Det skortet ikke på interessante ting på messa. Her følger et lite knippe bilder knipset utenfor og i messehallen.

EA utstyrte alle tilskuerne med Sims-hårbøyler. Ser ut til at de fleste var i godt humør. Kan det ha noe med dama å gjøre?
Gratis burgere til sultne messegåere. Ikke verst.
Gratis messeparkering til de som støttet den Nord-koreanske koalisjonen. Hva i all verden, sier du? Det sa vi også.

Vi håper dere satte pris på det lille innblikket, og til de av dere som har fulgt med helt hit... Vi har nappet med oss litt swag fra messa. Dette vil vi selvsagt dele med dere. Blant annet har vi en av disse lekre Sims-hårbøylene, solkrem som vi fikk fra de lettkledde damene i forrige bildespesial, diverse nøkkelringer og annet snacks.

Har du lyst på? Bli fan av Spillverket på Facebook og legg inn en hilsen til oss. Vi trekker ut tre tilfeldige vinnere på fredag.

1: First page
2: New page

Siste fra forsiden