Artig vri

EA med Monopol i 3D

Artig vri

Pengesugne spillere kan ta klassikeren til et helt nytt nivå denne høsten.

Monopol er en eviglang klassiker på brettspillfronten, og har hatt sine versjoner ute som dataspill tidligere. I forbindelse med merkevarens 75 årsjubileum skal vi imidlertid få servert noe ekstra spesielt.

På tur i Monopols gater.
På tur i Monopols gater.

Electronic Arts skriver nemlig i en pressemelding at man jobber med Monopoly Streets til Wii, Xbox 360 og PlayStation 3. For første gang skal vi få sjansen til å oppleve spillet som en levende, pulserende verden i full 3D. Verdenen skal hele tiden endre seg, i takt med det som skjer underveis i spillet.

Som vi alle vet er gater sentrale i Monopol, og det er disse du skal utforske i dette spillet. EA har fått med egne varianter og løsninger for å gjøre Streets unikt, men purister kan trøste seg med at det originale Monopol fortsatt er en del av pakka.

I tillegg til at du kan spille lokalt, vil det også bli mulig å hygge seg med flerspiller på nett og handle diverse nettlastbart innhold.

På Wii og Xbox 360 kan man bruke sin egenskapte avatar til å farte rundt i verdenen. Spillet utvikles for øvrig i samarbeid med Hasbro, som sitter på rettighetene til en rekke brettspill.

Monopoly Streets kommer høsten 2010.

Kommentarer (2)

Black Week

tirsdag

Følg alle tilbudene på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen