EA kunngjør Gudfaren

Gudfaren er naturligvis basert på historien fra Mario Puzo sin kjente bok ved samme navn, som de aller fleste har fått kjennskap til via den klassiske Gudfaren-filmen fra Paramount Pictures. I dette spillet får du følge Corleone-familien gjennom tiåret fra 1945 til 1955 i New York. I starten må du lage din egen karakter, som begynner det hele som en relativt vanlig kriminell. Etter hvert som du kjemper deg oppover i systemet får du mer respekt og mer ansvar. Til sist ender du opp som en av New Yorks mektigste menn.

Spillet lover et ikke-lineært gameplay hvor du får mange valgmuligheter i forhold til hvordan du vil løse situasjonene du kommer opp i. Du kan bruke brutal vold, intelligent diplomati eller en blanding av begge deler. Du får ta del i bankran, utpressing, mafiadrap og "drive-bys", og dessuten får du oppleve mange av de klassiske øyeblikkene fra filmen. Gameplayet ser ut til å minne litt om det vi finner i GTA-serien og Illusion Softworks sitt fabelaktige Mafia.

Som mange har fått med seg vil Don Vito Corleone (Gudfaren selv) spilles av Marlon Brando, som var i studio og spilte inn rollen sin før han døde 1. juli i fjor, 80 år gammel. I tillegg vil James Caan og Robert Duvall spille de samme rollene i spillet som de hadde i filmen (James Caan som Sonny Corleone og Robert Duvall som Tom Hagen). EA forteller forøvrig at planen er å inkludere norsk undertekst, men at dette ikke er endelig bekreftet enda.

Gudfaren skal lanseres til høsten i år, og kommer til Xbox, PS2, PSP og PC. Vi kommer utvilsomt til å høre mye mer om denne tittelen i tiden som kommer.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen