Ekspansjonspakke til Age of Empires III

I den kommende ekspansjonspakken til Age of Empires III får du lede en av tre stolte indianersivilisasjoner (inkludert Iroquois), og kjempe om kontrollen over det amerikanske kontinentet. Ekspansjonen inneholder nye måter å vinne på, introduserer nye gameplayelementer og en ny enspillerkampanje.

Alternativ tekst mangler
Skjermbilde fra den kommende ekspansjonspakken til Age of Empires III.

Dessuten forbedres hjembykonseptet, og vi får nye kart og enheter. I tillegg til de nye sivilisasjonene vil de allerede eksisterende europeiske sivilisasjonene få nytt innhold, uten at vi for øyeblikket vet mer om dette.

Zoo Tycoon 2 får tre ekspansjoner i løpet av året - Zoo Tycoon 2: African Adventure, Zoo Tycoon 2: Marine Mania og Zoo Tycoon 2: Dino Danger Pack (sistnevnte lanseres kun i nedlastbar form). Av disse er det Zoo Tycoon 2: African Adventure Microsoft har valgt å snakke mest om.

Denne ekspansjonen kommer i mai, og introduserer 20 nye afrikanske dyr, inkludert mårkatt og etiopisk ulv. Dessuten får vi massevis av nytt innhold, som bygninger, pynteobjekter og gaver, inkludert en fullstendig ørken-temapakke. African Adventure vil også komme med et safariaktig eventyr for hele familien, og la spillerne kjøre rundt i parken sin med en ny bilmodell - Jeep Liberty.

De to andre ekspansjonene vil også introdusere nye scenarier og temaer, uten at vi får mer detaljer om dette (eller når de skal komme ut).

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen