Er skateboardspillenes tid i rampelyst omme?

Er skateboardspillenes tid i rampelyst omme?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det var en gang at skateboardspill var utrolig populære. Tony Hawk-spillene ledet an i årevis, med nok halsbrekkende og spektakulære triks til å gi spillenes navnefar bakoversveis. Før populariteten til spillene rakk å dale alt for lavt kom EAs Skate som lyn fra klar himmel. Nå var det realisme som trakk kunder.

Nå kan ting tyde på at denne under-sjangeren ikke er like viktig som før. Tony Hawk: Shred regnes på mange måter som en fiasko, og også Skate 3 har skuffet salgsmessig. EA-sjef John Riccitiello tror at denne typen spill har brukt opp sin tid i rampelyset.

– Når det kommer til actionfylte sporter, så vil nok alltid det være en spennende sjanger. Men i det minste i forhold til interessen som er der ute, ser det ut til at skateboardspill har kjørt sitt løp som det representative eksempelet i denne videre sjangeren.

Les også: Anmeldelse: Skate 3
Les også: Perfeksjoner ollien din i mai
Les også: Er du lat og utålmodig nok?


(Kilde: CvG)

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen