Europeisk World of Warcraft-beta

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Vi europeere har måttet vente og vente, og så vente litt til, men nå ser det endelig ut som den lange ventetiden er over. Blizzard har nemlig fortalt at den 5. juli kommer alle de som ønsker det til å kunne søke på en stilling som betatester for World of Warcraft.

Skjemaene vil bli gjort tilgjengelig via det britiske Blizzard-nettstedet (altså det som ender på .co.uk i stedet for .com), og den første søknadsperioden varer i tre uker. Vær oppmerksom på at det ikke er noen fordel å være først, da alle søknadene vil bli behandlet likt. Betatesten vil etter alt å dømme vare i to til tre måneder.

For å finne ut mer om denne betatesten og hva som kreves av deg og maskinvaren din, kan du følge lenken under for å besøke Blizzard sitt nettsted, hvor du finner et "FAQ"-dokument angående betatesten.

World of Warcraft

Windows
Slippdato: 11. februar 2005
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen