Eventyraktig strategispill fra Black Bean

Rising Kingdoms er et sanntidsstrategispill fra utviklerne av Celtik Kings: Rage of War og Nemesis of the Roman Empire. Dette spillet foregår i fantasiverdenen Equiada, som er bostedet til magiske vesener, store ledere og mektige trollmenn. Spillet lover å tilby en unik kombinasjon av strategi og eventyr.

I strategimodus får spilleren velge mellom tre raser; de svikefulle menneskene, de grusomme "foresters" og de nådeløse "darklings". I tillegg kan han overvinne fem uavhengige raser - "shades", "nomads", drager, troll og alver. Hver rase har sine egne unike enheter, noe som gjør det til en god idé å få kontroll over flere enn én rase.

I eventyrmodus kontrollerer spilleren en gruppe helter og en tropp med soldater i en historie som foregår over flere generasjoner. Denne omhandler mektige, magiske gjenstander, kongeriker som vokser seg store og mektige, for så å falle i grus igjen og fødselen til nye mystiske vesener og raser.

Rising Kingdoms skal etter planen lanseres på engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk i løpet av mai. Her er de åtte første skjermbildene:

Rising Kingdoms

Windows
Slippdato: 17. juni 2005
Sjanger: Strategi
Utvikler: Haemimont
Utgiver: Black Bean Games

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen