Ex Zeus på vei til PS2

Året er 2102, og en gigantisk, uidentifisert asteroide går inn i bane rundt jorden. Når den plutselig setter i gang med å utradere jordens befolkning forstår menneskene at asteroiden i virkeligheten er en utenomjordisk dødsmaskin. Invasjonen fra rommet er et faktum, og millioner av mennesker blir drept. De eneste som overlever er de som har gått i skjul under jorden, og nå jobber de for å ta tilbake kontrollen over planeten vår.

Dette skal oppnås ved hjelp av Operasjon Ex Zeus, hvor tre eksperimentelle roboter sendes ut i kamp, for å finne svakhetene til den utenomjordiske fienden, for deretter å utrydde den fra jordens overflate. Disse robotene er Sofia, som har gjennomsnittlig hastighet og skjoldbeskyttelse, Calista, som er rask, men som har relativt svakt skjold, og til sist, Dynamics, som kan beskrives som Calista sin rake motsetning.

Ex Zeus er et arkadespill, og PS2-versjonen beholder det som gjorde spillet bra, samtidig som den innfører enkelte elementer som passer bedre i stua enn i arkadehallen. Spillet er et raskt 3D skytespill med kraftige våpen, tolv ulike fiendetyper og fem forskjellige "sjefer". Selvfølgelig får du tilgang til bonuser underveis, og dessuten inneholder spillet butikker hvor du kan oppgradere roboten din.

Spillet skal etter planen lanseres i Europa til sommeren. Prisen vil bli noe lavere enn det som er vanlig på PS2-markedet.

Ex Zeus

PS2
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Action
Utvikler: Hyper-Devbox
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen