F.E.A.R. (flerspiller)

F.E.A.R. står for "First Encounter Assault Recon", og er navnet på den topphemmelige organisasjonen du er en del av. Denne organisasjonen spesialiserer seg på å kjempe mot paranormale trusler, og det er nettopp det verden står overfor nå. Du leder en gruppe menn som må inn i et farlig område, finne ut hva som skjer, og ordne opp i sakene. Det er også en fordel å overleve.

Dette er du velegnet til, for karakteren din har fått evnene sine oppgradert, slik at han i praksis kan kalles et levende våpen. Et spennende element med F.E.A.R. er at handlingen foregår over omtrent 12 timer i sanntid. Alt foregår i og rundt en enkelt by (både innendørs og utendørs), og variasjon er et nøkkelord her.

Noe av det som gjør at F.E.A.R. skiller seg ut er muligheten for "bullet-time" i flerspiller. Den som plukker opp en "bullet-time"-bonus vil i en begrenset periode kunne løpe rundt og ta livet av motstanderne, mens de beveger seg i sakte film. I den rykende ferske flerspillerdemoen kan du teste hvordan dette fungerer sammen med 15 andre spillere på brettene ”DM Factory” og ”CT Facility”.

Last ned demoen (451 MB) her:

F.E.A.R. lanseres 18. oktober i hele verden. Den europeiske versjonen av spillet vil inkludere eksklusivt innhold på DVD-platen. Vi får en "behind the scenes"-film, en "developer's roundtable commentary"-video, en "live action prequel"-film og en serie "machinima"-filmer.

Kommentarer (44)

Forsiden akkurat nå

Til toppen