Får vuvuzela i steden for Michael Jackson

Får vuvuzela i steden for Michael Jackson

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Michael Jackson, kongen av pop, er ikke lenger med oss. Men dansespillet dedikert til ham er nå på vei ut i butikkene.

Michael Jackson: The Experience vil lanseres for de fleste konsoller, inkludert Nintendo DS. Det er en kjent sak at det er svært populært med piratkopiering av DS-spill. Dette har Ubisoft forsøkt å sette en stopper for med dette spillet.

De som måtte være freidige nok til å laste ned DS-versjonen av Michael Jackson: The Experience risikerer nemlig å snuble over Ubisofts egne lekkede versjoner av spillet. Disse fungerer tilsynelatende fint, og ivrige pirater vil antakelig begynne å spre filene så fort som mulig.

Det er først når man prøver å spille denne versjonen at man merker at alle sangene til den avdøde popstjernen er byttet ut med lyder fra de forhatte vuvuzela-blåseintrumentene som fikk fotballfans i harnisk under VM i Sør Afrika i år.

Les også: Feature: Ukjente spillperler
Les også: Eksklusivt innhold for Assassin's Creed på PS3
Les også: Hva blir årets beste spill?


(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen