Tidenes Civilization-modifikasjon

Fall from Heaven blir frittstående spill

Tidenes Civilization-modifikasjon

Civilization-modifikasjonen Fall from Heaven tar steget ut i verden.

Hvis du er en Civilization-fanatiker, er sjansene store for at du har hørt navnet Fall from Heaven - og sannsynligvis også spilt enten originalen eller Fall from Heaven 2. Dette er modifikasjoner for Civilization IV som setter handlingen til et mørkt fantasy-univers.

Nå har hovedmannen bak Fall from Heaven, Derek Paxton, fortalt at det neste Fall from Heaven-spillet blir et frittstående produkt. Det er også det eneste han har sagt, men med tanke på hvor glimrende Fall from Heaven 2 er, er det allerede nå grunn til å glede seg.

Bilder fra en eldre versjon av Fall from Heaven 2.
Bilder fra en eldre versjon av Fall from Heaven 2.

Fall from Heaven 2 er gratis tilgjengelig, og i tillegg til å bytte ut alt fra sivilisasjoner til landskapsgrafikk inkluderer det en haug større og mindre forandringer og nyheter i gameplayet. En av disse er dommedagsklokken; noen sivilisasjoner har som mål å fremskynde verdens ende, mens de andre må forsøke å hindre at det skjer.

Det er også svært store forskjeller på de individuelle sivilisasjonene, og spillopplevelsen kan variere mye avhengig av hvilken sivilisasjon du velger å kontrollere.

Ta en titt på vårt gigantiske intervju (i to deler) med Derek Paxton for mer informasjon om Fall from Heaven 2 og utviklingen av modifikasjonen. Vi er selvsagt på plass med mer informasjon så snart vi får den.

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen