Fallskjermjegere angriper Europa

Tyske Deep Silver (en underdivisjon av Koch Media) kommer til å gi ut en videreutviklet versjon av Combat Elite: WWII Paratroopers i Europa, Oseania og Sør-Afrika. Spillet skulle opprinnelig lanseres på verdensbasis av Acclaim, men det oppstod uenigheter mellom BattleBorne og Acclaim som ikke ble løst før den tidligere storutgiveren gikk konkurs i fjor høst.

Spillet omhandler frigjøringen av Europa, og begynner med D-Dagen, da 17000 britiske og amerikanske fallskjermjegere støttet det allierte angrepet på Normandie. I løpet av spillets gang får du oppleve kjente militæroperasjoner som Operation Market Garden.

Combat Elite: WWII Paratroopers bygger på Snowblind-motoren (som også har blitt brukt i spill som Baldur's Gate: Dark Alliance 2 og Bard's Tale), og gir deg i oppdrag å utforske en rekke spillområder befolket av massevis av ugjestmilde tyskere. Underveis må du plukke opp utstyr fra falne fiender og selv bruke det i kampen for frigjøringen av Europa.

Utviklerne lover massevis av autentiske detaljer, et actionfylt gameplay og detaljrik grafikk. Spillet skal lanseres til høsten, for konsoll og PC.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen