Far Cry 2 til konsoll

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I en kort og konsis pressemelding har Ubisoft nå kunngjort at Far Cry 2 kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 i tillegg til PC.

På safari i Far Cry 2
På safari i Far Cry 2

Far Cry 2 er, som navnet muligens gir et ørlite hint om, etterfølgeren til det populære skytespillet Far Cry. Spillet utvikles av Ubisoft Montreal (og ikke CryTek, som stod for originalspillet).

Etterfølgeren sier farvel til Jack Carver, tropeøyene og de kontroversielle monstrene, og har i stedet satt handlingen til den afrikanske savannen, hvor du må kjempe mot både mennesker og dyr.

Spillet foregår i to fullstendig åpne verdener, totalt med femti kvadratkilometer hvor du kan dra hvor du vil og gjøre hva du vil. Historien er ikke-lineær og dynamisk, og ved hjelp av en innebygd «drama-motor» befolkes verden med viktige figurer og hendelser.

Hovedmålet for spillet er å ta knekken på en våpenselger som holder live i en borgerkrig ved å selge våpen til begge sider, men underveis kan du velge hvem du vil jobbe for og hvordan du vil gjøre det.

Sjekk vår sniktitt på spillet for mer informasjon.

Kommentarer (34)

Forsiden akkurat nå

Til toppen