Farvel til lastetidene fra helvete

Farvel til lastetidene fra helvete

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Mario Kart-klonen Modnation Racers ble godt mottatt av et samlet pressekorps da spillet ble lansert i mai, og også Spillverkets anmelder lot seg begeistre. En av få ting mange klaget på var imidlertid spillets lastetider.

Disse var nemlig uhorvelig lange. Det kunne ofte gå tett opp til minuttet for å laste et eneste løp, dette ble ekstra problematisk siden det er snakk om svært korte løp i utgangspunktet.

Nå skal imidlertid den ettertraktede fiksen som bedrer dette problemet være rett rundt hjørnet. Oppdateringen skal etter planen ut i løpet av dagen, og forhåpentligvis tilby betraktelig kortere lastetider.

I tillegg vil en rekke andre problemer ordnes opp i, deriblant en glitch som gjør at spillere kan jukse seg gjennom en av banene på umulig kjapp tid, i tillegg til at vi får en ny casual-modus for de som synes enspillerdelen ble litt vel vanskelig.

Les også: Anmeldelse: Modnation Racers
Les også: Lag dine egne go-karter snart
Les også: Battlefield 3 er definitivt på vei


(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen