FEATURE: De beste og mest skuffende spillene i 2015

Feature Spillåret 2015

De beste og mest skuffende spillene i 2015

Sjekk hvilke spill redaksjonen rangerer høyest i ni kategorier.

Hvert år tar vi i Gamer.no på oss å kåre årets beste spill nå i juletida. I år har vi fått noen gode storspill, men en del herlige nisjeopplevelser har også vunnet seg en plass i våre spillhjerter. Selv om noen spill går igjen i de 9 kategoriene våre, var vi faktisk innom over 90 titler i løpet av avstemmingen. 

De siste årene har årskåringene holdt seg trofaste til et format som vi først spikret i 2011. Målet har alltid først og fremst vært å representere opplevelsene vi har hatt gjennom det lange spillåret. Derfor har vi valgt å holde på de ni kategoriene vi meislet ned den gang også i år, uten å gjøre store endringer.

Vi vet også at mange lesere setter stor pris på å lese om skribentenes personlige favoritter fra året som straks er omme. Det er der skribentene får utløp for sine egne opplevelser, med spill av både kjent og mer ukjent art. Den listen legger vi ut tirsdag 29. desember.

Vi er også interesserte i å høre hvilke spill dere lesere setter høyest fra året som har vært. Gå inn og stem på leserkåringen, så kan du påvirke resultatet. Resultatet ser du over nyttår. 

Her er den fullstendige listen over årets kategorier:

Vi begynner kåringen den gjeveste kategorien:

Beste enspilleropplevelse

 1. Fallout 4

  Utgitt til Xbox OnePlayStation 4, Windows

  2015 har vært upåklagelig når det gjelder enspilleropplevelser. En myriade av gode sandkassespill, actionspill og skytespill har gjort inntrykk på vår redaksjon. Mange av disse spillene har vært etterlengtet svært lenge, og Fallout 4 er kanskje ett av de mest etterspurte.

  Vår anmelder ga spillet full pott i november, og det hersker ingen tvil om at The Commonwealth fanget flere av skribentene våre. Nå er det ikke slik at innertier og prisen «Beste Enspilleropplevelse» betyr at Fallout 4 er feilfritt. Her kan det tvert i mot diskuteres opp og ned i mente om endringene i spillet er gode eller ei.

  Noen syns dialogsystemet er svakt, mens andre mener det er mer engasjerende enn før. Bybyggingen er for noen kun en fadese de helst vil hoppe over for å gå rett på utforskingen, mens andre har bygget intrikate landsbyer fulle av butikker, sikkerhetsposter og kreative piksel-tegninger med lyskastere. Historien og sideoppdragene er engasjerende, og den dype våpen- og rustningsoppgraderingen er en herlig nyvinning for serien.

  Disse faktorene utgjør det Fallout 4 skinner sterkest på: Stor variasjon i spillmekanikker og frihet til å velge hva man vil gjøre. Er ikke bybygging for deg? Da har The Commonwealth et stort og variert verdenskart du kan utforske til strålingen tar rotta på deg. Er du lei av dialogen? Bare skyt samtalepartneren og fly av sted med din rakett-styrte Power Armor. Uansett spillestil, har Fallout 4 nok innhold til å holde deg interessert lenge etter hovedhistoriens konklusjon – om du i det hele tatt når slutten.

 2. The Witcher 3: Wild Hunt 

  Utgitt på Xbox One, PlayStation 4 og Windows.

  Hva mer er det egentlig å si om The Witcher 3: Wild Hunt? Polske CD Projekt RED har skapt et mesterverk av et spill, med en åpen verden som virker mer levende og mangfoldig enn kanskje noen spillverden har gjort før. Spillet sjonglerer store tema som kulturkollisjon, forfølgelse og folkemord med samme letthet og selvfølgelighet som det portretterer både Geralts og andre karakterers mer personlige og følelsesmessige utfordringer. På samme tid serverer utviklerne oss et dypt og underholdende kampsystem som har tatt enorme steg siden forrige kapittel i Witcher-sagaen.

  The Witcher 3 gav oss en spillopplevelse som bare kan karakteriseres som altoppslukende. Vi levde og åndet både i og for Velen, Novigrad og Skellige-øyene. Vi strevde med å bestemme oss for om det var Triss eller Yennefer som hadde kapret hjertet vårt. Vi fortapte oss i endeløse timer med Gwent. Vi jaktet og drepte (og ble drept av) de mest monstrøse skapninger. Hele landsbyer ble slaktet av våre gale valg. Det gikk ikke nødvendigvis bra til slutt. Men vi reddet i hvert fall verden. Og for en verden å redde.

 3. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Utgitt på Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, Windows og PlayStation 3.

  Selv om den turbulente oppløpssiden til utviklingen av Metal Gear Solid V: The Phantom Pain antageligvis har overskygget diskusjonen om selve spillet i år, havner det nesten på toppen av enspillerlisten som et av de sterkeste spilene i år.

  Det siste eventyret til Big Boss runder – etter alt å dømme– av Metal Gear-serien, og i stor stil. Borte er de trange korridorene vi kjenner fra tidligere innslag i serien, til fordel for større, åpne områder som man nå må snike seg gjennom. De mange og tidvis absurde valgmulighetene man har her gjør at det tar lang tid å gå lei.

  Så får det heller være at Metal Gear Solid V: The Pantom Pain går litt i disharmoni med seriens vante eksposisjonsutbasunering. Vi synes Metal Gear gjør seg vel så godt i en variant som denne. 

  Vi får avslutte på samme sombre måte som vår anmelder gjorde tidligere i år.

  – Dette er et perfekt farvel til en legendarisk spillserie. Tusen takk Hideo Kojima.

Beste konkurranseopplevelse

 1. Rocket League

  Utgitt på Windows, og PlayStation 4.

  Midt i en intetsigende og innholdsløs spillsommer ble Rocket League lansert, og garanterte at vi ville bruke enda mer tid foran skjermen enn ute på stranda. Formelen er enkel, men likevel velfungerende: ta en fotballkamp, gjør ballen kjempestor og eksplosiv, bytt ut spillerne med rakettdrevne, akrobatiske, biler, og begrens lagstørrelsen til inntil fire spillere. Så er det bare å blåse i startfløyta og se kaoset utfolde seg.

  Det har vært interessant å se spillerbasen i Rocket League utvikle seg fra lansering og fram til nå, fra lettbeint fotballspill til seriøs e-sportsatsning. Til å begynne med spilte alle møljefotball, men etter hvert kunne du se forskjellige taktikker og teknikker vokse fram mens spillerbasen ble kyndigere. Plutselig ble kampene langt mer intense enn tidligere, og konkurransenivået bare økte.

  Spillet er kjempegodt balansert, enkelt å lære, men likevel vanskelig å mestre. Ting fungerer like godt på nett som på sofaen med tre andre venner, der det fort blir mye hoiing og roping idet ballen nærmer seg mål. Det finnes virkelig ingen bedre følelse enn å plante et skikkelig godt mål mot et motstanderlag som fortsatt surrer rundt på andre banehalvdel. Selv om man taper kan man likevel prestere å ha det kjempemoro, som gjerne er et resultat av at kampene er så korte og intense. Ikke så verst gjort av en utvikler som kun har utgitt to spill.

 2. Splatoon

  Utgitt på Wii U.

  Da Splatoon ble annonsert var det nok mange som himlet litt med øynene over tanken på at Nintendo skulle snekre sammen et konkurransepreget skytespill der man strengt tatt slapp å skyte hverandre. Hva kunne være moro med det, liksom? Lite visste vi at den gode gamle Nintendo-sansen for eleganse skulle vise seg å være akkurat det sjangeren trengte.

  Oppsettet er enkelt, men likevel veldig engajserende. To lag bestående av fire atropomorfiske blekkspruter skal gå amok på en kompakt kamparena og dekke så mange horisontale overflater som mulig med fargerikt blekk i løpet av tre minutter. Sammenstøt mellom spillerne vil absolutt forekomme, men det er likevel en legitim taktikk å holde seg unna de andre spillerne og utelukkende male samtlige overflater du finner. Et vell av tilpasningsmuligheter gjør det mulig for deg å finne den spillestilen som passer deg best.

  Det manglet dessverre litt innhold ved lansering, men Nintendo har stadig rullet ut flere gratisoppdateringer med nye våpen, spillmodi og annet snacks brukerbasen kunne få leke med. Et allerede velfungerende og underholdende skytespill ble bare større og bedre etter hvert som tiden gikk. Fordi alt var gratis stilte alle spillerne stort sett alltid likt idet en ny kamp skulle begynne. Det er alltid moro når Nintendo forsøker seg på sjangre de vanligvis ikke assosieres med, og Splatoon var en fortjent innertier.

 3. Star Wars Battlefront

  Utgitt på PlayStation 4, Xbox One og Windows.

  I et marked som preges av et stadig økende fokus på dype, taktiske, og gjerne også e-sport-rettede konkurranseopplevelser, er det interessant å se hvor skoen trykker for de flerspillerinteresserte medlemmene i redaksjonen. For selv om Rocket League lukter på digitale sportsligaer fra tid til annen, kan samtlige av våre tre utvalgte konkurransespill helt klart bli beskrevet som mer «enkle» opplevelser.

  Dette trenger derimot ikke være en dårlig ting, og tredjemann på listen, Star Wars Battlefront, omfavner og mestrer denne stilen fra første sekund. Tempoet roes litt ned i forhold til storebrødrene Battlefield og Call og Duty, og viktigere enn lange drapsrekker og poengsummer, er muligheten til å leve seg inn i det universet DICE maler i hver eneste flerspillerrunde.

  Som vi skal nevne flere ganger i denne kåringen, er det nemlig vanskelig å ikke la seg rive med av de mange stjernekrigene, og med store kart og mange spillere føles hvert øyeblikk som en del av noe langt større. X-Wing-er, AT-ST-er og stadige møter med helter og kjeltringer fra filmene setter et sterkt preg på opplevelsen, som ellers kunne endt opp som en diger Battlefield-klone.

  Her blandes derimot de sedvanlige drakampene som de svenske utviklerne ellers er så kjent for, med elementer og inntrykk fra det massive Star Wars-biblioteket, og resultatet er solid og unik flerspillerunderholdning – i hvert fall for en god stund.


Beste samarbeidsopplevelse

  1. Rocket League

   Utgitt på Windows, og PlayStation 4.

   De fleste fotballspill setter deg i rollen som en slags gudeskikkelige som svever titallsmeter over gressmatta og kontrollerer alle på et lag. Du styrer individuelle spillere, men får aldri følelsen av å være en liten del av noe større. Rocket League forkaster denne formelen til fordel for å være et særdeles godt samarbeidsspill. Spillet gjenskaper følelsen av å faktisk være en del av et lag sammen med andre spillere, og lar deg innta bestemte roller på banen, fra keeper til løpende spiss. Det skaper et dynamisk fotballspill som fungerer utrolig godt.

   Til å begynne med var det vanskelig å oppnå noen som helst form for lagfølelse, ettersom kommunikasjonen mellom spillerne var tilnærmet ikke-eksisterende, men det skulle ikke mer til enn et par runder før man lærte seg å «lese» de andre spillerne. De gangene lagspillet virkelig fungerer, når tre-fire bilder dundrer nedover gresset i superfart for å plante ballen rett i mål, at Rocket League er på sitt aller beste.

   Utviklerne i Psyonix har klart å lage et spill som setter utelukkende like mye fokus på lagarbeid som å score flest mulige poeng. Rocket League fungerer helt greit hvis alle gjør hva de vil, men de beste kampresultatene får man hvis hele laget jobber sammen som én enhet.

  2. Yoshi's Woolly World

   Utgitt på Wii U.

   Vårt andrevalg går til Yoshi's Woolly World – et spill som faktisk ofrer enspilleropplevelsen for å fokusere mer på samarbeid. Plattformspillet lar to stykk forsere farene sammen og kaste ulike typer garnegg for å komme seg frem sammen.

   Med sjefskamper å beseire, minispill og bonusbaner a la Rayman Origins er det mye god gammeldags plattforming å kose seg med her.  

   Yoshi's Woolly World fortsetter på mange måter Nintendos flerspillerarv fra New Super Mario Bros.-serien og Kirby's Epic Yarn, og lykkes med å lage et spill vi gjerne koser oss med sammen med en kompis i sofaen. 

  3. Halo 5: Guardians

   Utgitt på Xbox One.

   Halo 5: Guardians er så å si bygd fra grunnen av som et samarbeidsspill. Mens du trasker gjennom spillet på leting etter Master Chief, eller som Master Chief selv, er det alltid tre kumpaner rundt deg. Selvfølgelig er det da best å ha tre gode venner på laget heller enn en laber datastyrt intelligens.

  4. Et lite aber er at man kun kan spille sammen over nett. Det er altså ikke mulig å slå seg ned i samme rom slik som tidligere – med mindre man samler fire TV-er og fire spillkonsoller. 
  5. At spillet i seg selv er et heidundrande actionspill som vi synes er oppe blant toppen av det Halo-serien har å by på hjelper også på. Her er det mer enn nok å kose seg med om man vil nyte et godt spill sammen med flere.

Bli med over på neste side for å se hvilke spill som skuffet oss, spillene vi synes hadde den mest originale idéen, og spillene som bergtok oss med sitt visuelle design.

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Tales from the Borderlands PS3

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. 3DS

Tales from the Borderlands iPad

Tony Hawk's Pro Skater 5 X360

Fallout 4 XOne

Rocket League Windows

Crypt of the NecroDancer Linux

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain XOne

The Order: 1886 PS4

The Witcher 3: Wild Hunt Windows

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4

The Witcher 3: Wild Hunt PS4

The Witcher 3: Wild Hunt XOne

Mad Max XOne

Tales from the Borderlands X360

Tales from the Borderlands Windows

Tales from the Borderlands Mac

Batman: Arkham Knight PS4

Her Story Windows

Batman: Arkham Knight Windows

Tony Hawk's Pro Skater 5 PS3

Batman: Arkham Knight XOne

Fallout 4 PS4

Halo 5: Guardians XOne

Her Story iPhone

Bloodborne PS4

Mad Max Windows

Super Mario Maker Wii U

Tales from the Borderlands iPhone

Yoshi's Woolly World Wii U

Tales from the Borderlands PS4

Splatoon Wii U

Tales from the Borderlands XOne

Ori And The Blind Forest XOne

Rocket League PS4

Crypt of the NecroDancer Windows

Her Story Mac

Life Is Strange PS3

Star Wars Battlefront (2015) Windows

Life Is Strange PS4

Crypt of the NecroDancer Mac

Life Is Strange Windows

Tony Hawk's Pro Skater 5 PS4

Ori And The Blind Forest X360

Tony Hawk's Pro Skater 5 XOne

Ori And The Blind Forest Windows

Fallout 4 Windows

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Windows

Her Story iPad

Star Wars Battlefront (2015) PS4

Undertale Windows

Star Wars Battlefront (2015) XOne

Rocket League XOne

Mad Max PS4

Tales from the Borderlands PS3 PS3 Windows XOne Mac iPad iPhone PS4 X360 Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. desember 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Gearbox Software
 • Utvikler: Telltale Games

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. 3DS 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. desember 2015
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

Forventet lagerdato 327,-
På lager 345,-
På lager 348,-
På lager 399,-

Tales from the Borderlands iPad iPad Windows XOne Mac iPhone PS3 PS4 X360 Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. desember 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Gearbox Software
 • Utvikler: Telltale Games

Tony Hawk's Pro Skater 5 X360 X360 PS4 XOne PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Robomodo

Fallout 4 XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Game Studios

Beste priser

På lager 149,-
På lager 149,-
Ikke på lager 149,-
Nedlasting 320,-

Rocket League Windows Windows PS4 XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2015
 • Plattform: Windows

Beste priser

Nedlasting 110,-

Crypt of the NecroDancer Linux Linux Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. april 2015
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Brace Yourself Games
 • Utvikler: Brace Yourself Games

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain XOne XOne X360 PS3 PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Konami
 • Utvikler: Kojima Productions

Beste priser

På lager 395,-
Nedlasting 577,-

The Order: 1886 PS4 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. februar 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: SCEE
 • Utvikler: Ready at Dawn Studios

Beste priser

Ikke på lager 71,-
Ikke på lager 77,-
På lager 288,-
På lager 398,-

The Witcher 3: Wild Hunt Windows Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4 PS4 X360 PS3 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Konami
 • Utvikler: Kojima Productions

Beste priser

Forventet lagerdato 242,-
På lager 248,-
På lager 395,-
Kan ikke bestilles 399,-

The Witcher 3: Wild Hunt PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Beste priser

På lager 279,-
Forventet lagerdato 279,-
På lager 298,-
På lager 349,-

The Witcher 3: Wild Hunt XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Beste priser

Ikke på lager 111,-
På lager 349,-
Nedlasting 357,-
På lager 445,-

Mad Max XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Avalanche Studios

Beste priser

På lager 199,-
På lager 228,-
På lager 495,-
Ikke på lager 549,-

Tales from the Borderlands X360 X360 Windows XOne Mac iPad iPhone PS3 PS4 Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. desember 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Gearbox Software
 • Utvikler: Telltale Games

Tales from the Borderlands Windows Windows XOne Mac iPad iPhone PS3 PS4 X360 Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Gearbox Software
 • Utvikler: Telltale Games

Tales from the Borderlands Mac Mac Windows XOne iPad iPhone PS3 PS4 X360 Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 27. november 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Gearbox Software
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Nedlasting 51,-

Batman: Arkham Knight PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. juni 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Rocksteady

Beste priser

På lager 198,-
Ikke på lager 208,-
På lager 249,-
Nedlasting 481,-

Her Story Windows Windows Mac iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2015
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: Sam Barlow

Batman: Arkham Knight Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. juni 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Rocksteady

Beste priser

Nedlasting 82,-
På lager 118,-
Nedlasting 179,-
På lager 199,-

Tony Hawk's Pro Skater 5 PS3 PS3 PS4 XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Robomodo

Batman: Arkham Knight XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. juni 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Rocksteady

Beste priser

På lager 174,-
Ikke på lager 529,-
På lager 545,-

Fallout 4 PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Game Studios

Beste priser

På lager 149,-
Ukjent lagerstatus 149,-
På lager 198,-
På lager 199,-

Halo 5: Guardians XOne XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 27. oktober 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Microsoft
 • Utvikler: 343 Industries

Beste priser

Ikke på lager 77,-
Nedlasting 165,-
Ikke på lager 194,-
På lager 195,-

Her Story iPhone iPhone Mac Windows iPad

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2015
 • Plattform: iPhone
 • Utvikler: Sam Barlow

Bloodborne PS4 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. mars 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Sony Computer Entertainment
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Nedlasting 577,-

Mad Max Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Avalanche Studios

Beste priser

Nedlasting 36,-
Nedlasting 67,-
På lager 179,-
Nedlasting 192,-

Super Mario Maker Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. september 2015
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

På lager 295,-
På lager 348,-
Ikke på lager 434,-
På lager 479,-

Tales from the Borderlands iPhone iPhone Windows XOne Mac iPad PS3 PS4 X360 Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. desember 2014
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Gearbox Software
 • Utvikler: Telltale Games

Yoshi's Woolly World Wii U Wii U 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. juni 2015
 • Plattform: Nintendo Wii U

Beste priser

Forventet lagerdato 416,-
På lager 498,-
På lager 499,-
På lager 499,-

Tales from the Borderlands PS4 PS4 Windows XOne Mac iPad iPhone PS3 X360 Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. desember 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Gearbox Software
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

På lager 95,-
På lager 149,-
På lager 199,-

Splatoon Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. mai 2015
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

Forventet lagerdato 333,-
På lager 368,-
På lager 375,-
På lager 399,-

Tales from the Borderlands XOne XOne Windows Mac iPad iPhone PS3 PS4 X360 Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. november 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Gearbox Software
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

På lager 95,-
På lager 98,-
På lager 129,-

Ori And The Blind Forest XOne XOne X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Moon Studios
 • Utvikler: Moon Studios

Rocket League PS4 PS4 Windows XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utvikler: Psyonix

Beste priser

På lager 228,-
På lager 248,-
På lager 249,-
Forventet lagerdato 285,-

Crypt of the NecroDancer Windows Windows Linux Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. april 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Brace Yourself Games
 • Utvikler: Brace Yourself Games

Her Story Mac Mac Windows iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2015
 • Plattform: Mac
 • Utvikler: Sam Barlow

Life Is Strange PS3 PS3 Windows XOne X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Star Wars Battlefront (2015) Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. november 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: Dice

Beste priser

Nedlasting 89,-
På lager 99,-

Life Is Strange PS4 PS4 Windows XOne X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Beste priser

På lager 195,-
Ikke på lager 198,-
På lager 199,-
På lager 269,-

Crypt of the NecroDancer Mac Mac Windows Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. april 2015
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Brace Yourself Games
 • Utvikler: Brace Yourself Games

Life Is Strange Windows Windows XOne X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. januar 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Tony Hawk's Pro Skater 5 PS4 PS4 XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. oktober 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Robomodo

Beste priser

På lager 249,-
På lager 249,-
Forventet lagerdato 258,-

Ori And The Blind Forest X360 X360 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2015
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Moon Studios
 • Utvikler: Moon Studios

Tony Hawk's Pro Skater 5 XOne XOne PS4 PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. oktober 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Robomodo

Beste priser

Forventet lagerdato 219,-
På lager 248,-
På lager 299,-

Ori And The Blind Forest Windows Windows XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Moon Studios
 • Utvikler: Moon Studios

Fallout 4 Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Game Studios

Beste priser

Nedlasting 82,-
På lager 99,-
Ukjent lagerstatus 99,-
Nedlasting 119,-

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Windows Windows X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Konami
 • Utvikler: Kojima Productions

Beste priser

Nedlasting 84,-
Nedlasting 107,-
Nedlasting 288,-

Her Story iPad iPad Mac Windows iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2015
 • Plattform: iPad
 • Utvikler: Sam Barlow

Star Wars Battlefront (2015) PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. november 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: Dice

Beste priser

På lager 138,-
Ikke på lager 169,-
På lager 199,-
På lager 249,-

Undertale Windows Windows Mac PS4 Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. september 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Toby Fox
 • Utvikler: Toby Fox

Star Wars Battlefront (2015) XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. november 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: Dice

Beste priser

Ikke på lager 81,-
På lager 129,-
På lager 199,-
På lager 295,-

Rocket League XOne XOne PS4 Windows Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. februar 2016
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

Nedlasting 131,-
Nedlasting 162,-
På lager 228,-
Ikke på lager 229,-

Mad Max PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Avalanche Studios

Beste priser

På lager 175,-
På lager 198,-
På lager 199,-
Ukjent lagerstatus 283,-

Kommentarer (27)

Forsiden akkurat nå

Til toppen