FEATURE: Dere har kåret de beste spillene fra 2015

Feature Lesernes spillfavoritter

Dere har kåret de beste spillene fra 2015

To storspill stakk av med nesten halvparten av stemmene.

I romjulen kåret Gamer.no-redaksjonen de beste og mest skuffende 2015-spillene i ni kategorier. I tillegg presenterte ni skribenter sine personlige favorittspill fra fjoråret.

Etter over 4200 leserstemmer kan vi nå avsløre hvilke av fjorårets spill dere likte aller best. 

Også i år satte redaksjonen i Gamer.no opp en avstemning mellom det vi anså som de viktigste, beste eller største utgivelsene fra i fjor, men leserne stod naturligvis fritt til å velge et helt annet spill ved å fylle ut et tomt felt i avstemningsmodulen som har ligget ute siden 14. desember.

I tilsvarende leserkåring i 2014 stakk Banished av med en overlegen førsteplass, etterfulgt av Dragon Age: Inquisition og Destiny. I år var det to storspill som fikk klart flest stemmer. Faktisk gikk over 46 prosent av stemmene til disse spillene alene, og til slutt var det kun 39 stemmer som skilte vinneren og andreplass.

Her er listen over de 20 spillopplevelsene leserne av Gamer.no likte best i 2015:

20. assassin's Creed: Syndicate (41 stemmer)

I Assassin's Creed: Syndicate reiser spilleren til London på midten av 1800-tallet for å ta del i den industrielle revolusjonen. Her møter man ikke bare en, men to hovedpersoner. Søsknene Jacob og Evie byr på to ulike måter å løse utfordringene på. Syndicate har mer frihet og valgmuligheter, og man får lyst til å gjennomføre alle ekstraoppgavene for å se hvor man føres.

Les anmeldelsen av Assassin's Creed Syndicate på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Assassin's Creed Syndicate »

19. HALO 5: GUARDIANS (46 STEMMER)

Utviklerne har gjort essensielle grep med Halo 5 for å holde serien frisk og relevant i møte med stadig tøffere konkurranse. Spillet har en todelt historie, en ny hovedperson i tillegg til Master Chief, og er så og si bygd opp fra grunnen som et samarbeidsspill. Det er tydeligere enn noen gang at du spiller en supersoldat, samtidig som Halo-følelsen er på plass hele veien.

Les anmeldelsen av Halo 5: Guardians på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Halo 5: Guardians »

18. PILLARS OF ETERNITY (47 stemmer)

Pillars of Eternity er et vellykket forsøk på å gjenskape magien fra klassikere som Baldur's Gate og Icewind Dale. Med sitt isometriske perspektiv, kamper i sanntid og et fokus på sideoppdrag og rollespilling er dette en spillbar nostalgibombe. Et av årets mest etterlengtede spill levde godt opp til forventningene.

Les anmeldelsen av Pillars of Eternity på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Pillars of Eternity »

17. BATMAN ARKHAM KNIGHT (49 stemmer)

Det avsluttende kapittelet i Rocksteadys Batman-trilogi er også det beste, mest komplette og flotteste. Batman Arkham Knight syr sammen spennende sideoppdrag, ubarmhjertelige utfordringer og kløktige gåter i spillets store, levende univers – og alt flyter godt sammen i en herlig symbiose.

Les anmeldelsen av Batman Arkham Knight på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Batman Arkham Knight »

16. UNDERTALE (50 stemmer)

Sjelen i Undertale ligger i det originale kampsystemet, der du kan velge om du vil slåss mot monstre eller prøve å snakke de ut av kampviljen. Spillet velter om på rollespillsjangeren på mesterlig vis, og gjør ofte ting du ikke vil klare å forutse. Gjerne på et vis som gjør opplevelsen mye mer emosjonell enn du i utgangspunktet har tatt høyde for. 

Les anmeldelsen av Undertale på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Undertale »

15. DYING LIGHT (60 stemmer)

Selv med en så velkjent fiende som zombier ble Dying Light et solid og underholdende sandkassespill. Hovedgrunnen er bevegeligheten til hovedpersonen. Klatring opp vegger, halsbrekkende hopp og intense løpeturer om natten går smertefritt med gode kontroller og et smart design.

Les anmeldelsen av Dying Light på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Dyling Light »

14. RAINBOW SIX: SIEGE (67 stemmer)

I Rainbow Six Siege er enspilleren droppet til fordel for et spill som setter spillerne opp mot hverandre. Det fører til intense kamper mellom politi og gisseltakere der god planlegging er viktig for å lykkes. Sekundet der man aktiverer en eksplosiv som åpenbarer fiendens svakheter er uvurderlig. At svært mye kan ødelegges gir en frihet bare Battlefield-spillene har gitt tidligere.

Les anmeldelsen av Rainbow Six Siege på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Rainbow Six Siege »

12. ORI AND THE BLIND FOREST (68 stemmer)

Dette engasjerende og utfordrende eventyret er inspirert av Disney-filmer og filmer fra japanske Studio Ghibli. Spillets mekanikker er lettfattelige og presise, og totalopplevelsen preges av blendende vakker grafikk, et strålende lydspor og en rørende historie om ensomhet, lengsel og glede.

Les anmeldelsen av Ori and the Blind Forest på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Ori and the Blind Forest »

12. CALL OF DUTY: BLACK OPS III (68 stemmer)

Enspilleren i årets Call of Duty byr på mange øyeblikk med underholdende action, og det er gøy å leke med Bioshock-aktige krefter, men det er den svært tilfredstillende flerspilleren som er gullet i Black Ops III. Økt mobilitet og kule spesialistklasser tilfører en god dose personlighet og variasjon til en serie som har trengt det en stund.

Les anmeldelsen av Call of Duty: Black Ops III på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Call of Duty: Black Ops III »

11. HEROES OF THE STORM (78 stemmer)

Blizzard har lykkes i å lage et spill som tar det beste fra andre MOBA-spill, samtidig som de gjør sin egen vri for å skape en ny spillopplevelse som hele tiden byr på seg selv. De har kanskje ikke lykkes med Heroes of the Storm som e-sport, men spillet er en utmerket introduksjon til de som er nysgjerrige på sjangeren. Samtidig har det dybde nok for den erfarne.

Les anmeldelsen av Heroes of the Storm på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Heroes of the Storm »

10. STARCRAFT: LEGACY OF THE VOID (84 stemmer)

Legacy of the Void retter fokuset på Protoss-rasen. Kampanjen byr på mange timer med gjennomtenkte utfordringer, og på nett er opplevelsen like solid som alltid. Du blir nødt til å prøve noen nye strategier for å henge med, men det meste er ved det gamle. Spillet demonstrerer at den gode, gamle sanntidsstrategisjangeren fremdeles har livets rett.

Les anmeldelsen av StarCraft II: Legacy of the Void på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på StarCraft: Legacy of the Void »

9. CITIES: SKYLINES (90 stemmer)

Cities: Skylines er på mange måter det alle håpet at SimCity skulle være. Det å planlegge og plassere ut veier, bygninger, strøm og vann er intuitivt og enkelt, og det er masse innhold å ta tak i for å lage en enorm by. Skylines er et robust spill som treffer den hårfine balansen mellom å være imøtekommende mot nye spillere og dypt og omfattende nok for erfarne entusiaster.

Les anmeldelsen av Cities: Skylines på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Cities: Skylines »

8. LIFE IS STRANGE (96 stemmer)

Episodespillet Life is Strange innbyr til eksperimentering og utforsking, og vet hvordan det belønner nysgjerrige spillere. Aller mest er det historien som imponerer, og alle trådene spinner ut fra hovedpersonens evne til å reise i tid. Life is Strange er likevel langt større enn tidsreisinga. Det er noe Twin Peaks-aktig over stemningen i dette franskeutviklede college-dramaet. 

Les vårt førsteinntrykk av Life is Strange på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Life is Strange »

8. JUST CAUSE 3 (96 stemmer)

Just Cause 3 satte et eksplosivt punktum for spillåret 2015. Man får en massiv og utrolig vakker verden å leke seg med, og så godt som alt man gjør er spennende, morsomt og vågalt. Gripekrok, fallskjerm og vingedrakten står i forsetet, og fantasien er det eneste som setter grenser i dette eventyret som for det meste drives av ens egne lyster og spinnville påfunn.

Les anmeldelsen av Just Cause 3 på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Just Cause 3 »

6. STAR WARS BATTLEFRONT (98 stemmer)

Star Wars Battlefront er Star Wars så godt det lar seg gjøre i spillform. Fra første stund blir man kastet direkte inn i filmens univers, til et sted der laserskudd, lyssabler og jediriddere faktisk finnes. Musikk, lydeffekter og ikke minst det visuelle er alle ingredienser som forteller om dette, og planetene man får utforske stråler i sin unike pomp og prakt.

Les anmeldelsen av Star Wars Battlefront på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Star Wars Battlefront »

5. BLOODBORNE (150 stemmer)

Med Bloodborne er oppskriften fra Souls-spillene perfeksjonert på alle tenkelige måter. Kampsystemet er raskt, intuitivt og gøy, og våpensystemet er en aldri så liten genistrek. De ekstremt detaljerte miljøene og de særegne monstrene forteller om spillets fascinerende historie uten å ytre et eneste ord. Alt i alt er Bloodborne er et moderne mesterverk.

Les anmeldelsen av Bloodborne på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Bloodborne »

4. METAL GEAR SOLID v: THE PHANTOM PAIN (204 stemmer)

Metal Gear Solid V endrer formelen man har blitt kjent med fra de tidligere spillene radikalt, og treffer på nær sagt alle punkter. Nå er det spillbarheten og en åpen verden som står i fokus, og det har sjeldent vært bedre. Skyting, sniking og hvilke løsninger og taktikk man velger å gå for er helt opp til hver enkelt spiller. En perfekt avslutning på serien.

Les anmeldelsen av Metal Gear Solid V: The Phantom Pain på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Metal Gear Solid V: The Phantom Pain »

3. ROCKET LEAGUE (247 stemmer)

FIFA kan ta seg en bolle. Rocket League er slik fotball bør være: raskt, frenetisk, og skikkelig hardfør, skrev vår anmelder. Spillet treffer alle punktene som må til for å skape et råkult sportsspill. Det er enkelt nok til at man lærer seg mekanikken på et par minutter, men komplisert nok til at de små finurlighetene først sitter etter et par timer med spilling.

Les anmeldelsen av Rocket League på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Rocket League »

2. THE WITCHER III: WILD HUNT (956 stemmer)

The Witcher III er det beste spillet i serien. Grafikken og omgivelsene man utforsker er detaljerte, varierte og aldri kjedelige. Det kjennes ut som om det finnes noe nytt rundt hver sving, og man vet aldri hva som venter i landsbyen lenger ned i veien. Det kan være et mordmysterie, eller kanskje innbyggerne plages av et fælt monster ingen greier å ta livet av.

Les anmeldelsen av The Witcher III: Wild Hunt på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på The Witcher III: Wild Hunt »

1. FALLOUT 4 (995 stemmer)

Fallout 4 hører hjemme i rekken av spill du venter i årevis på, uten å bli skuffet når det endelig kommer. Her er det store forbedringer fra Fallout 3, mest merkverdig er de livaktige fargene og den gode skytefølelsen. Historien er overraskende god, og de utallige sideoppdragene og varierte figurene gjør The Commonwealth til en plass du tror du eksisterer i.

Les anmeldelsen av Fallout 4 på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Fallout 4 »

Enig eller uenig med listen? Bruk gjerne kommentarfeltet til å fortelle oss hvilket spill du husker best fra 2015.

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Ori And The Blind Forest Windows

Call of Duty: Black Ops III PS3

The Witcher 3: Wild Hunt PS4

Assassin's Creed: Syndicate Windows

Rainbow Six Siege XOne

Just Cause 3 XOne

Call of Duty: Black Ops III PS4

Dying Light PS4

Dying Light XOne

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain XOne

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS3

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain X360

The Witcher 3: Wild Hunt Windows

Star Wars Battlefront (2015) PS4

Dying Light Windows

Just Cause 3 PS4

StarCraft II: Legacy of the Void Windows

Rocket League Windows

Heroes of the Storm Windows

Call of Duty: Black Ops III XOne

Pillars of Eternity Windows

Rainbow Six Siege PS4

StarCraft II: Legacy of the Void Mac

Fallout 4 Windows

Pillars of Eternity Linux

Undertale Windows

Pillars of Eternity Mac

Ori And The Blind Forest X360

Heroes of the Storm Mac

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Windows

Batman: Arkham Knight PS4

Star Wars Battlefront (2015) XOne

Batman: Arkham Knight Windows

Just Cause 3 Windows

Batman: Arkham Knight XOne

Rocket League PS4

Halo 5: Guardians XOne

Star Wars Battlefront (2015) Windows

Bloodborne PS4

Call of Duty: Black Ops III Windows

Ori And The Blind Forest XOne

Assassin's Creed: Syndicate PS4

Life Is Strange XOne

Assassin's Creed: Syndicate XOne

Life Is Strange X360

Rainbow Six Siege Windows

Life Is Strange PS3

Fallout 4 PS4

Life Is Strange PS4

Fallout 4 XOne

Life Is Strange Windows

Call of Duty: Black Ops III X360

Cities: Skylines Windows

Rocket League XOne

The Witcher 3: Wild Hunt XOne

Ori And The Blind Forest Windows Windows XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Moon Studios
 • Utvikler: Moon Studios

Call of Duty: Black Ops III PS3 PS3 PS4 Windows XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 6. november 2015
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Treyarch

Beste priser

Ikke på lager 97,-
Forventet lagerdato 240,-
På lager 299,-

The Witcher 3: Wild Hunt PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Beste priser

På lager 289,-
Forventet lagerdato 321,-
På lager 348,-
Ikke på lager 348,-

Assassin's Creed: Syndicate Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. november 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

Nedlasting 137,-
Ukjent lagerstatus 199,-
Ikke på lager 319,-
Ikke på lager 319,-

Rainbow Six Siege XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. desember 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

Nedlasting 169,-
Ikke på lager 169,-
På lager 329,-
Forventet lagerdato 335,-

Just Cause 3 XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. desember 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Avalanche Studios

Beste priser

På lager 185,-
Forventet lagerdato 201,-
På lager 248,-
På lager 344,-

Call of Duty: Black Ops III PS4 PS4 Windows XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 6. november 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Treyarch

Beste priser

På lager 324,-
På lager 324,-
Forventet lagerdato 324,-
På lager 339,-

Dying Light PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Techland

Beste priser

På lager 485,-
Nedlasting 529,-
Ikke på lager 529,-

Dying Light XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Techland

Beste priser

Ikke på lager 87,-
Nedlasting 96,-
Ikke på lager 249,-
På lager 485,-

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4 PS4 X360 PS3 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Konami
 • Utvikler: Kojima Productions

Beste priser

På lager 199,-
På lager 199,-
Forventet lagerdato 272,-
På lager 395,-

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain XOne XOne X360 PS3 PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Konami
 • Utvikler: Kojima Productions

Beste priser

På lager 299,-
På lager 395,-
Nedlasting 577,-

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS3 PS3 X360 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Konami
 • Utvikler: Kojima Productions

Beste priser

Ikke på lager 27,-
På lager 79,-
På lager 179,-
Ikke på lager 549,-

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain X360 X360 PS3 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Konami
 • Utvikler: Kojima Productions

Beste priser

Ikke på lager 27,-
Ikke på lager 299,-

The Witcher 3: Wild Hunt Windows Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Beste priser

Nedlasting 320,-

Star Wars Battlefront (2015) PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. november 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: Dice

Beste priser

Ikke på lager 169,-
Ikke på lager 227,-
På lager 279,-
På lager 298,-

Dying Light Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Techland

Beste priser

Nedlasting 192,-
Nedlasting 237,-
Nedlasting 299,-

Just Cause 3 PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. desember 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Avalanche Studios

Beste priser

På lager 185,-
På lager 201,-
På lager 349,-
På lager 495,-

StarCraft II: Legacy of the Void Windows Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

Forventet lagerdato 304,-

Rocket League Windows Windows PS4 XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2015
 • Plattform: Windows

Beste priser

Nedlasting 115,-
Nedlasting 140,-

Heroes of the Storm Windows Windows Mac Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. juni 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Call of Duty: Black Ops III XOne XOne PS4 Windows PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 6. november 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Treyarch

Beste priser

Ikke på lager 87,-
Ikke på lager 149,-
På lager 268,-
På lager 275,-

Pillars of Eternity Windows Windows Linux Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. mars 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Obsidian Entertainment
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

Nedlasting 200,-

Rainbow Six Siege PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. desember 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

På lager 302,-
På lager 329,-
På lager 348,-
Ikke på lager 349,-

StarCraft II: Legacy of the Void Mac Mac Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

På lager 199,-
På lager 399,-

Fallout 4 Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Game Studios

Beste priser

Nedlasting 98,-
Nedlasting 128,-
På lager 198,-
Forventet lagerdato 207,-

Pillars of Eternity Linux Linux Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. mars 2015
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Obsidian Entertainment
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Undertale Windows Windows Mac PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. september 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Toby Fox
 • Utvikler: Toby Fox

Beste priser

Nedlasting 70,-

Pillars of Eternity Mac Mac Windows Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. mars 2015
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Obsidian Entertainment
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Ori And The Blind Forest X360 X360 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2015
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Moon Studios
 • Utvikler: Moon Studios

Heroes of the Storm Mac Mac Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. juni 2015
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Windows Windows X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. september 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Konami
 • Utvikler: Kojima Productions

Beste priser

Nedlasting 125,-
Nedlasting 210,-
Nedlasting 240,-
Nedlasting 287,-

Batman: Arkham Knight PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. juni 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Rocksteady

Beste priser

På lager 198,-
På lager 199,-
Ikke på lager 208,-
Nedlasting 481,-

Star Wars Battlefront (2015) XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. november 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: Dice

Beste priser

Ikke på lager 91,-
På lager 179,-
På lager 199,-
På lager 295,-

Batman: Arkham Knight Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. juni 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Rocksteady

Beste priser

Nedlasting 83,-
Nedlasting 179,-
Nedlasting 179,-
Ikke på lager 199,-

Just Cause 3 Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. desember 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Avalanche Studios

Beste priser

Nedlasting 113,-
Nedlasting 204,-
På lager 299,-

Batman: Arkham Knight XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. juni 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Rocksteady

Beste priser

På lager 199,-
Forventet lagerdato 200,-
Ikke på lager 349,-
Ikke på lager 529,-

Rocket League PS4 PS4 Windows XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utvikler: Psyonix

Beste priser

På lager 248,-
På lager 279,-
På lager 279,-
På lager 283,-

Halo 5: Guardians XOne XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 27. oktober 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Microsoft
 • Utvikler: 343 Industries

Beste priser

Ikke på lager 77,-
Nedlasting 183,-
På lager 195,-
På lager 199,-

Star Wars Battlefront (2015) Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. november 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: Dice

Beste priser

Nedlasting 134,-
På lager 149,-

Bloodborne PS4 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. mars 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Sony Computer Entertainment
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Nedlasting 577,-

Call of Duty: Black Ops III Windows Windows PS4 XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 6. november 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Treyarch

Beste priser

Nedlasting 181,-
På lager 243,-
På lager 248,-
På lager 299,-

Ori And The Blind Forest XOne XOne X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Moon Studios
 • Utvikler: Moon Studios

Assassin's Creed: Syndicate PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. oktober 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 198,-
På lager 268,-
På lager 279,-
Ikke på lager 299,-

Life Is Strange XOne XOne Windows X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Beste priser

Forventet lagerdato 319,-
På lager 349,-

Assassin's Creed: Syndicate XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. oktober 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 228,-
På lager 279,-
På lager 395,-

Life Is Strange X360 X360 Windows XOne PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Rainbow Six Siege Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. desember 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

Nedlasting 139,-
Nedlasting 197,-
Nedlasting 221,-
Ukjent lagerstatus 289,-

Life Is Strange PS3 PS3 Windows XOne X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Fallout 4 PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Game Studios

Beste priser

Ikke på lager 149,-
På lager 198,-
Ikke på lager 199,-
På lager 399,-

Life Is Strange PS4 PS4 Windows XOne X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Beste priser

På lager 199,-
På lager 248,-

Fallout 4 XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Game Studios

Beste priser

På lager 149,-
Forventet lagerdato 201,-
Nedlasting 320,-
På lager 389,-

Life Is Strange Windows Windows XOne X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. januar 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Beste priser

På lager 179,-

Call of Duty: Black Ops III X360 X360 PS4 Windows XOne PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 6. november 2015
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Treyarch

Beste priser

Ikke på lager 57,-
Forventet lagerdato 218,-
På lager 299,-
Nedlasting 673,-

Cities: Skylines Windows Windows Windows Linux Mac XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. mars 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Paradox Interactive
 • Utvikler: Colossal Order

Beste priser

Nedlasting 75,-
Ikke på lager 89,-
Ikke på lager 149,-
Nedlasting 200,-

Rocket League XOne XOne PS4 Windows Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. februar 2016
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

På lager 249,-
På lager 279,-
På lager 279,-
På lager 299,-

The Witcher 3: Wild Hunt XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Beste priser

På lager 299,-
Ikke på lager 335,-
Nedlasting 357,-
På lager 445,-

Kommentarer (44)

Forsiden akkurat nå

Til toppen