Feirer vellykket salg med forlenget tilbud

Feirer vellykket salg med forlenget tilbud

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

The Humble Indie Bundle består av seks indiespill: Aquaria, Gish, Lugaru HD, Penumbra: Overture, Samorost 2 og World of Goo. Kjøpt hver for seg har spillene en totalpris på $80 (rundt 490 kroner), men mellom 5. og 12. mai har kjøperne bestemt prisen selv.

Les også: Nostalgiens tidsalder

Det minste beløpet man kunne betale var $0.01, og innen uken var omme hadde spillpakken solgt for over $1,000,000. I skrivende stund ligger en gjennomsnittlige donasjon på like over $9, og oppdatert statistikk er tilgjengelig via websiden.

Les også: Aqua Panic på Playstation Network

The Humble Indie Bundle distribueres digitalt uten kostbare mellomledd. Kjøperne velger selv hvor mye av summen som går til utviklerne og hvor stor del av kaka de vil donere til utvalgte veldedige organisasjoner. Rundt 30 prosent av det donerte beløpet har så langt gått til veldedighet.

Les også: Anmeldelse: Babelaktig morsomt

For å feire et vellykket salg er tilbudet forlenget frem til førstkommende lørdag klokken 21.00, norsk tid. Som en ekstra bonus vil også kildekoden til Aquaria, Gish, Lugaru og Penumbra gjøres tilgjengelig for alle.

(Kilde: VGChartz)

World of Goo

Windows
Slippdato: 13. oktober 2008
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: 2D Boy
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen