FIFA-demo på 360 og PS3 i dag

Hvordan blir FIFA på konsoll i år, mon tro? I løpet av torsdagen kan du få en smakebit av Electronic Arts' nye fotballspill. I dag lanseres nemlig demoen til Xbox 360 og PlayStation 3 over konsollenes nettverk – det bekrefter EA. Dermed er det bare å laste ned og prøvespille.

Et mylder av finter

Vis større

Video: FIFA 08 #2


Årets utgave av FIFA kommer med en rekke nyheter. Driblesystemet (se videovindu) har fått en kraftig oppgradering, og nå kan du faktisk gjøre Ronaldinhos signaturfinter om du styrer nettopp ham. Dessuten kan du kombinere en nesten endeløs rekke av triks ved hjelp av den analoge styrespaken.

En annen nyvinning er at du kan spille som én enkeltspiller, noe som blant annet huskes fra klassiske Player Manager. I FIFA 08 har du likevel mer makt, og du kan fortløpende fortelle dine medspillere hva de skal foreta seg ute på banen. Det skal også bli mulig å spille fem mot fem over nett i denne modusen.

Fullversjonen av FIFA 08 lanseres på PC, PS3, 360, PS2, PSP, Wii og DS 27. september. Gamer.no kommer med en fyldig omtale før utgivelsesdatoen.

Kommentarer (36)

Forsiden akkurat nå

Til toppen