FIFA 07

FIFA 07 er det nyeste spillet i EA sin langvarige og fortsatt ekstremt populære fotballspillserie, og spillet skal etter planen lanseres mot slutten av måneden. Som vanlig fortelles det at vi får mange forbedringer i forhold til forrige spill i serien.

Bilde fra Xbox-versjonen
Bilde fra Xbox-versjonen

Hovedattraksjonen på skrytelisten ser ut til å være interaktive ligaer, en ny online-modus der du kan spille med ditt lag i ligaer på nettet. Disse ligaene er satt opp etter virkelighetens versjoner (her får vi Premier League, Bundesliga, den franske toppserien og meksikansk førstedivisjon), og når laget ditt spiller i virkeligheten, spiller du på nettet.

Ellers loves vi selvsagt lisensierte ligaer fra hele verden. Totalt kommer spillet med 28 ligaer fra over 20 land, og den norske Tippeligaen er med. EA forteller også at vi kan se frem til mer intelligente med- og motspillere, som tar realistiske avgjørelser for å finne rom på banen og sende pasninger slik virkelige fotballspillere gjør.

Den nylanserte demoen lar oss spille som Manchester United, Lyon, Werder Bremen, AC Milan, Guadalajara eller Barcelona, i oppvisningskamper på Emirates Stadium. Demoen er pakket i zip-format, og filen du må laste ned er på 529 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

FIFA 07

Windows
Slippdato: 26. oktober 2006
Sjanger: Sport
Utvikler: EA Sports
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen