Store, halvnakne menn

Fight Night tilbake i ringen

Store, halvnakne menn

Men det blir ikke noe gjensyn i år.

I motsetning til de fleste andre sportspill fra EA har ikke bokseserien Fight Night blitt en årlig affære. Det var for eksempel tre år mellom Fight Night Round 3 og Fight Night Round 4, og ifølge en fersk pressemelding blir det ikke noe gjensyn med serien i år. EA melder nemlig at neste Fight Night kommer i 2011.

Han ser iallefall hardt skadet ut.
Han ser iallefall hardt skadet ut.

Kommende Fight Night Champion skal «sette en ny standard» og «flytte grenser», men heldigvis inneholder pressemeldingen også noen få, konkrete detaljer i tillegg til PR-språket.

Fysikken og animasjonen skal ha blitt finjustert siden Fight Night Round 4, og grafikken skal ha også ha fått seg et løft. Dette innebærer blant annet mer naturtro skader for å bedre demonstrere brutaliteten i boksing.

Den største nyheten er likevel et nytt kontrollsystem som kalles «Full Spectrum Punch Control». Detaljene rundt det er uklare, men målet er å skape mest mulig realisme og samtidig gjøre det mer tilgjengelig for brukeren. EA hevder spillet blir det mest brukervennlige hittil i Fight Night-serien.

Vår anmelder var svært begeistret for Fight Night Round 4, men mente nettopp at kontrollene var litt vanskelig å sette seg inn i. Forhåpentligvis kan EA fikse den biffen innen spillet lanseres på Xbox 360 og PlayStation 3 en gang i 2011.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen