Fikk grønt lys av aksjonærene

Fikk grønt lys av aksjonærene

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er ikke så altfor lenge siden Square og Enix slo seg sammen. Etter dette har spillmagnaten bare vokst. Square Enix har nylig startet en storoffensiv for å klore seg inn i det europeiske utviklermiljøet også, i november sørget firmaet for å få utgivelsesrett til Gas Powered Games' strategispill, Supreme Commander 2.

For kort tiden siden la japanerne inn et bud på kriserammede Eidos, og i februar aksepterte styret i Eidos ”Squeenix” sitt bud på anslagsvis 85 millioner pund og anbefalte alle aksjeeiere å gå med på salget.

Da spørsmålet litt senere var oppe for stemmegivning, ga hele 85 % av aksjonærene budet grønt lys. Overtakelsen vil skje i løpet av april og med kjøpet vil Square Enix overta kjente navn som Tomb Raider og Hitman.

(Kilde: Gamesindustry)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen