Fiks opp avataren din

Fiks opp avataren din

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Microsoft har nå annonsert at den neste store oppdateringen til Xbox Live vil finne sted den 11. august. Det er bekreftet at det i denne oppdateringen vil bli inkludert en Games-on-Demand tjeneste, hvor du kan kjøpe digitale utgaver av et knippe Xbox 360-spill. Når tjenesten står klar i neste måned kan du bruke dine hardt tjente microsoftpoeng på blant annet Assassin's Creed, Bioshock, Lego Star Wars: The Complete Saga, Mass Effect og Sonic the Hedgehog.

Nå trenger avataren min bare en bil med noen fete felger for å imponere damene.
Nå trenger avataren min bare en bil med noen fete felger for å imponere damene.

De som har tilgang på Netflix-tjenesten blir lovet bedre støtte for denne, og alle som liker å leke seg med avataren sin kan glede seg til den nye "Avatar Marketplace". Her skal du kunne kjøpe alt din avatar kan ønske seg, blant annet en RC Warthog fra Halo-spillene. Det skal også komme "Avatar Awardables" og du vil få muligheten til å gi karakter til spill.

Microsoft har tidligere lovet at 360'en også skal få støtte for Twitter, Facebook og last.fm, i tillegg til støtte for streaming av video i 1080p, men dette blir trolig ikke implementert før senere på høsten.

Kilde: Joystiq og Kotaku.

Microsoft Xbox 360 Premium

Microsoft Xbox 360 Arcade

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen