Flere eventyr i Uru: Ages Beyond Myst

Bare halvannen måned etter skuffelsen rundt Uru Live-kanselleringen er den lovede tilleggspakken her, og den inneholder ifølge spillets nettsted de nye aldrene:

  • Ae'gura
  • Great Zero
  • Nabolagene Bevin og Kirel

Spillere vil nå kunne ta bilder med sin KI, en teknisk gjenstand som egentlig var tiltenkt flerspillerdelen. I tillegg vil spillere få muligheten til å tilpasse Relto-alderen med ulike gjenstander, blant dem en bildeframviser som kan vise KI-bildene en har tatt gjennom eventyret, og en musikk-maskin. Dessuten har man fått utvidet garderoben med en del nye antrekk.

Mer spennende er det vel likevel å høre at oppdateringen vil legge til fem nye gåter som lar en oppdage en ny del av historien bak verdenen man får besøke. Vi loves også hele førtito nye bøker, og en ny voiceover av skuespiller David Ogden Stiers, som gir stemme til Zandi i spillet.

Gamer.no skrev i høst at Uru: Ages Beyond Myst først og fremst var spekket med varierte opplevelser, presentert på spektakulært vis, med oftest nydelige visuelle miljøer og lydeffekter så gode som man får dem i dagens spill. Likevel mente vi at spillet ikke var noen umiddelbar klassiker.

Utvidelsespakken finner du her:

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen